fbpx

Особливий подарунок від Рождена: на шоу “Холостяк” дівчат очікує справжнє випробування (відео)

У п’ятницю, 23 березня, на телеканалі СТБ вийде третій випуск романтичного реаліті “Холостяк”. У ньому герої проекту вирушать на Закарпатті, де між ними розбушуються справжні приcтрacті.

Детальніше про те, що чекає на глядачів шоу, розповість “Обозреватель“. Все почнеться з того, що Холостяк Рожден Анусі запросить Марину, Аріну і Наташу на дегустацію. Дівчата одразу почнуть гадати, що ж їм доведеться дегустувати.

“Я налаштувалася на біле сухе”, – заявила Марина. “Він вuп’є кeлих вuна, буде нам співати”, – припустила Іванна. Яке ж буде здивування учасниць, коли вони дізнаються, що дегустувати їм доведеться сир з молока буйвола. Більш того, необхідно буде також приготувати його власними руками.

“Так як вони дівчата міські, я дуже хотів занурити їх в сільське карпатське життя і подивитися, як вони будуть справлятися з тими чи іншими труднощами”, – пояснив Рожден.

Читайте також: СТБ ПРИПИНЯЄ СПІВПРАЦЮ ІЗ РЕЖИСЕРОМ МОНТАЖУ ПРОГРАМИ «ХОЛОСТЯК» ЧЕРЕЗ ІНЦИДЕНТ З КАРТОЮ УКРАЇНИ БЕЗ ТЕРИТОРІЇ КРИМУ

Чи вдасться дівчатам переконати Рождена в своїй хазяйновитості і навіщо Наташа вирішить осідлати буйвола, можна буде побачити вже сьогодні, 23 березня о 20:00 в ефірі романтичного реаліті “Холостяк” на СТБ.

А також на цьому тижні Холостяк піднесе дівчині особливий подарунок – білу троянду, як можливість піти на побачення замість однієї з суперниць.

Вже сьогодні . 20:00. Стб _____ #холостяк8

Допис, поширений Холостяк СТБ (@holostyakstb)

You cannot copy content of this page