fbpx

От мені цікаво – моя свекруха і справді не розуміє, що накоїла, чи це така собі провокація. Я ж просила її цього не робити, навіщо ж вона так вчинила. Та ще й потай від мене

От мені цікаво – моя свекруха і справді не розуміє, що накоїла, чи це така собі провокація. Я ж просила її цього не робити, навіщо ж вона так вчинила. Та ще й потай від мене.

Моєму синові ще навіть року не виповнилося, а він виявляється вже став зіркою інтернету. Справа в тому, що перед заміжжям мені довелося переїхати в інше місто (туди, де у чоловіка була робота), і всі мої родичі тепер живуть далеко від мене. Відповідно, і про допомогу з малюком мені просити нікого, крім свекрухи.

Мама чоловіка – в цілому досить непогана жінка. Вона намагається бути об’єктивною, і в разі наших з чоловіком непорозумінь часто встає на мою сторону. Однак характер у неї не найприємніший – сама собі на умі, і якщо їй чогось захочеться, то вона це зробить всупереч усьому. Так вийшло і з фотографіями моєї дитини. Справа в тому, що я вірю в прикмети, і тому дуже боюся, щоб мого малюка не наврочили. Намагаюся зайвий раз не підпускати до нього нехороших або незнайомих людей, і нікому, крім своїх батьків, які не показую його фотографії (просто інакше вони б досі не побачили свого онука).

Крім того, що дитина сама по собі ще дуже слабенька і беззахисна, я вважаю, що поки ми його не хрестили, краще його все ж поберегти. До того ж не дарма ж існує повір’я, що не можна показувати обличчя немовляти на фото (всі мої подруги в соцмережах, навіть якщо і викладали фотографії малюків, то обов’язково закривали йому голову смайликом).

Знаючи все це, свекруха чхати хотіла на мої страхи! Я багато разів просила її не фотографувати малюка, говорила їй, що не хочу, щоб його фото виставлялися на показ, і взагалі були в інтернеті. Вона підтакував мені, а сама, як виявилося, робила по-своєму: я зайшла на її сторіночку з аккаунту подруги, і побачила, що у неї є цілий альбом з фотографіями моєї дитини, який вона приховала від мене. Сказати, що я була вражена – це нічого не сказати! Я адже багато разів просила її по-хорошому, щоб вона не зливала фото сина в інтернет!

Поскаржилася на це чоловікові, але він нічого «жахливого» у вчинку своєї матері не розгледів. Він не розуміє, що ж у цьому поганого? Я не знаю, чи є сенс розмовляти зі свекрухою і просити її видалити фотографії. Напевно вона піде на принцип, і просто перестане спілкуватись зі мною, ніж їх прибере. Втрачати її підтримку не хотілося б, так як крім неї мені з малюком ніхто не допоможе. Що робити? Може, я даремно панікую, і потрібно залишити все як є?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

You cannot copy content of this page