fbpx

П’ять категорій дружин: які різні типи поводяться в шлюбі

Більшість сімей можна розрізнити за психологічним кліматом. Визначити його дуже просто, головне звернути увагу на основні особливості.

“Всі щасливі родини схожі одна на одну, кожна нещаслива сім’я нещаслива по-своєму”, – писав Лев Толстой. Проте сучасні психологи спростовують таке судження відомого класика, стверджуючи, що щастя та нещастя у стосунках залежить від того, наскільки конфліктними, гармонійними, чесними є партнери.

Феміністка.

В усьому шукає рівності з чоловіками. Прагне привчити їх до самостійності у побуті, відокремити сімейні статки та вдосталь часу присвячувати своїм інтересам, хобі, а не сімейному уїк-енду чи духмяній вечері.

Гаряча штучка.

Доглядає за собою. Зранку ідеальний макіяж, в обідню перерву — манікюр, після роботи — фітнес та масаж. Кохає чоловіка за його відданість, гаманець і турботу.

Практична.

І на роботі встигає, і вдома все чисто та охайно, і з дітками уроки поробити часу вистачає та ще й на чоловіка лишається. У хаті такої дружини завжди все буде досконало: і страви, і порядок, і чоловік вдягнутий ідеально, і дітки всі відмінники.

Читайте також: Того ж дня Віка прочитала повідомлення від коханого: «Я одружений. Маю двох синів. Давай забудемо про все. Гроші я дам. Я хотів розважитися, не думав, що так вийде. Вибач».

Українська дружина.

Справжня ґаздиня. І хай там як, але сніданки, обіди та вечері в неї завжди заздалегідь готові. Вона хазяйновита аж до самовіддачі: пере чоловічі шкарпетки та спідню білизну, прасує його сорочки, прибирає за ним на кухні.

Hезнайомка.

Окрім свого чоловіка, не проти пофліртувати з іншими, особливо, якщо він коханий подруги чи сестри. Вона завжди в бойовій готовності: манірна кокетка, з яскравим макіяжем та на високих підборах.

За матеріалами.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page