fbpx

П’ять років назад я пробачила невірність. Тепер ситуація повторюється. Дуже шкодую, що тоді не пішла. А зараз куди йти?

Я заміжня вже багато років. Спочатку була дуже щасливою в шлюбі. Нас об’єднувало неймовірне і щире кохання. Ось тільки сімейне життя не було таким чудовим! З появою дітей все кардинально змінилося. Навалилося багато проблем, з’явилися претензії і так далі. Словом, ми не завжди знаходили спільну мову, з’явилося напруга в стосунках. Знаю, що багато пар переживають таке і це цілком природно. Ось тільки наш випадок був особливим!

Справа в тому, що мій чоловік був мені невірним! Уявляєте, через сім років сімейного життя, мій чоловік завів собі іншу! Я не могла прийняти цього! Як він міг? Чому так вчинив?

Дізнавшись про все, я хотіла покинути його. Мені було так нестерпно і прикро! На мій подив, мій чоловік не хотів розлучатися. Він сказав мені, що помилився, і хоче зберегти сім’ю. Це була просто невелика помилка, так, нічого серйозного, і він боїться втратити мене і дітей. Мільйон разів просив пробачення, стояв на колінах.

Чоловік стверджував, що ніколи більше не повторить подібної помилки і готовий зробити все, щоб я знову повірила йому цього. Тоді, я вирішила пробачити його. Думала, що чоловік усвідомив все. Я хотіла, щоб у моїх дітей була повноцінна сім’я. Щоб вони жили з мамою і татом, як всі нормальні діти. Я сама жила в неповній сім’ї і знаю, як це. Я думала, що роблю краще, коли вирішила залишитися з чоловіком.

Ми зберегли шлюб, але втратили довіру. Чесно, я більше ніколи не довіряла чоловікові. Мене весь час діймали сумніви, я підозрювала його в численних забігах у гречку. Варто було тільки затриматися на роботі або не відповісти на мій дзвінок, і я уявляла, що він з іншою. Я «пиляла» його, він злився. Стосунки начисто зіпсувалися. Ми не були близькі, як колись і дуже віддалилися. Проте, ми продовжували зберігати сім’ю. Я вірила, що наше життя налагодяться. Ми зможемо пережити це, адже змогли пережити невірність!

Але не змогли! Зовсім нещодавно я дізналася, що мій чоловік знову завів стосунки. Він знову не чесний зі мною! Це вже не припущення, чоловік не став відпиратися і зізнався у всьому. Я не знаю, як чоловік міг так вчинити? Він же клявся, що таке більше не повториться! Я витратила ще п’ять років на цю людину, а він вчинив так знову! Чому так? Навіщо було зберігати сім’ю, якщо не дорожиш нею? Я ж давала йому можливість жити одному, чому він відмовився тоді? Навіщо було тримати мене біля себе всі ці роки? Навіщо обіцяти, якщо не збираєшся бути вірним? Значить, мої здогадки не були безпідставні?

А можливо це взагалі не вперше? Скільки у нього було жінок за ті роки, коли я жила з ним і намагалася зберегти сім’ю? Чи винна я в тому, що він так вчинив? У моїй голові сотні питань! Кинути його? Але куди я піду? Стільки років витратила на нього! Вік уже серйозний, куди йти? Чи варто було взагалі жити з чоловіком заради дітей? От би перемотати час назад…

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page