fbpx

Перебуваючи на третьому місяці сестра заявила: «Ти повинна з’їхати звідси, дорога! Моєму майбутньому сину потрібна свобода. Ця квартира Павлова, ти до неї ніякого відношення не маєш. Так що, шукай собі і своїм дітям, інше місце проживання! »

Перебуваючи на третьому місяці сестра заявила: «Ти повинна з’їхати звідси, дорога! Моєму майбутньому сину потрібна свобода. Ця квартира Павлова, ти до неї ніякого відношення не маєш. Так що, шукай собі і своїм дітям, інше місце проживання! »

Моя подруга Варвара вийшла заміж за Павла, мріючи про довге і щасливе життя. І спочатку, дійсно, все було просто чудово. У них з’явились дві дочки з різницею в два роки. Чоловік, здавалося, дуже любив і її, і дівчаток.

Але потім Павло став все частіше почав казати, що без сина сім’я – не сім’я. Варвара погоджувалася з ним. Але чомусь ще одне дитя з’явитись на світ не змогло. «Синочок у нас так і не вийшов …» – сумно зітхала Варя, гладячи по голівках своїх дівчаточок.

Спеціалісти порадили подрузі не квапити події. Вони сказали, що не погано б було з’їздити до моря. Відпочинок там швидше відновить здоров’я. Але грошей на поїздку у них було замало. Але ось щастя, Валя отримала гарну премію. Грошей мало б вистачити на відпочинок.

Павло був засмучений. Але частіше він не Варю шкодував в ситуації, що склалася, а себе, нещасного батька сімейства, у якого не було спадкоємця.

Павло погодився, що Варі треба відпочити. Його тільки бентежив той факт, що дітей буде складно водити в дитячий садок, так як він йшов на роботу дуже рано. Дівчаткам довелося б сидіти зі сторожем цілих півтори години до приходу вихователя.

Тут як раз до неї в гості приїхала сестра. Вона працювала вахтовим методом, і у неї між поїздками було по 14 днів вихідних. Варя розповіла їй ситуацію. І її «добра» сестричка з радістю погодилася допомогти – пожити у них в її відсутність. Ах, якби Варя могла тоді припустити, чим все це обернеться! Але її інтуїція, на жаль,
промовчала.

Через деякий час подруга моя поїхала на море, а Галина приїхала замінити маму. Але, на жаль, заміняла вона не тільки матір дітям, а й дружину чоловікові Варвари.

Коли моя подруга повернулася з моря, її чекав неприємний сюрприз. Приголомшливу новину повідомили їй відразу ж, як тільки вона переступила поріг. Галина навіть припустила, що вона при надії – всі симптоми в наявності. А кмітливий чоловік вже підготував заяву на розлучення.

На жаль, на цьому неприємності Варвари не закінчилися. Квартира, в якій проживали Варя з дітьми і чоловіком, належала саме чоловіку. Але після розлучення вони з Вариною сестрою розписалися. Чоловік відразу ж прописав її сюди ж.

У квартирі було всього дві кімнати, одна з них прохідна. Варвару з дівчатами виселили саме туди – в прохідну. Пояснив Павло це тим, що вона більша за розмірами. Та й «молодятам» потрібно усамітнення. У свою кімнату він врізав замок, щоб діти часом не забігли туди.

Галя, і правда, була при надії. Як вони існували весь цей час, важко описати словами … Це був якийсь туман, а не життя. Варвара постійно плакала..

На третьому місяці вагітності Галя повідомила їй: «Ти повинна з’їхати звідси, дорога! Моєму майбутньому сину потрібна свобода. Ця квартира Павлова, ти до неї ніякого відношення не маєш. Так що, шукай собі інше місце проживання! »

Сказати, що Варя була в шоці – це не сказати нічого. Звичайно, вона могла чинити опір і продовжити існувати на тій же території, поруч з ненависними їй людьми. Це по закону. А по совісті як повинно бути?

Варя пішла до начальника, розповіла про свою ситуацію. Їй пішли назустріч і виділила кімнату в сімейному гуртожитку. Вони з дівчатками з’їхали.  Не стану втомлювати читачів – там Варя зустріла свого другого чоловіка. Вони розписалися.  Про колишнього чоловіка і сестру Варя намагалася не згадувати.

Володимир любить і піклується про дівчаток. Всі меблі в їхній кімнаті зробив власноруч. Все найкраще моїм принцесам – ось його девіз.

Так пройшло близько 10 років. І ось якось Павло з’явився до Варвари на роботу. Він виглядав пригніченим, дуже втомленим. Виявилося, що їхній з Галиною син не здоровий. Галина почали підводити ноги, по квартирі вона ледь пересувається з табуреткою, з дому же зовсім не виходить. А зараз їй потрібно з’їздити до відомого спеціаліста, він пообіцяв допомогти. Це, можливо, змінить ситуацію, що склалася. Але куди подіти на цей час дитину? Тим більше що Павла відправляють в тривале відрядження за кордон. Він
не може відмовитися.

Павло вимагав, аби Варвара, як примірна сестра забрала до себе їхнього сина. А ще краще – переїхати на місяць в їх квартиру, оскільки Стасу буде некомфортно, якщо його перевезуть в незнайоме місце.

Чи то безапеляційний тон колишнього чоловіка, чи давня образа взяла гору, але добра і сумирна Варвара виставила колишнього за двері.

— Він жодного разу за ці роки не поцікавився життям дівчаток. Нашу адресу почав шукати лиш коли йому стала потрібна нянька для сина. Хай Бог простить, але не маю в серці ні жалю ні співчуття.

Текст підготовлено – intermarium.news

Головне фото – firestock.ru

You cannot copy content of this page