fbpx

“Перед знайомством з ним я пішла до церкви”: Леся Нікітюк про Сергія Притулу

У студії “Хто зверху?” між капітанами команд Лесею Нікітюк і Сергієм Притулою літають блискавки жартів і підколів.

А як ведучі Нового каналу спілкуються поза знімальним майданчиком? Ведуча відповіла на питання про шоу “Хто зверху?”, пише “segodnya“.

– Яким було знайомство з Притулою?

– Для початку я пішла до церкви, сповідалась, причастилась. І тільки потім вирушила знайомитися з Притулою. Жартую. Взагалі я знайома із Сергієм ще з часів моєї участі в стендап-шоу. Але не так близько, звичайно, як зараз. Тут у нас і гримерки поруч, і холодильник один на двох…

Спочатку ми спілкувалися виключно на знімальному майданчику. У перші дні за лаштунками він реагував на мене спокійно, тільки “зиркав”, коли проходив повз. А вже в студії “мочив” зі страшною силою. Ми обоє дуже хвилювалися, адже вперше працювали разом. І хотіли з цього дуету витягти максимум крутості.

– Чи можливо перешуткувати Сергія Притулу?

– Це питання, бува, не Притула поставив? (Сміється). Взагалі, це дуже складно. І поки, думаю, мені це не вдалося. Але у мене немає на меті перешуткувати Притулу. Я прагну до того, щоб стати для нього гідним опонентом, щоб між нами на знімальному майданчику був коннект. Думаю, з нас вийшла непогана команда. А з кожним новим ефіром ставатиме ще краще!

– Під час зйомок вам шепочуть в “підслухачку” жарти?

– Ви маєте на увазі, підказує нам хтось, що говорити? Ні, звичайно. Мені тільки Господь Бог підказує, що говорити і як жартувати.

У шоу “Хто зверху?” немає сценарію з прописаними словами. Всі наші діалоги – повна імпровізація. Хоча, звичайно, підслушка і в Сергія, і в мене є – це такий маленький передавач у вусі. Але він потрібен для того, щоб координувати наші дії на майданчику. Наприклад, режисер може сказати мені:

“Леся, витри зуби від помади”. А чого тільки мені – Притулі він теж може таке сказати!

Читайте також: Супрун прокоментувала рішення профільного комітету Верховної Ради про її відставку

You cannot copy content of this page