fbpx

Перш ніж натягнути колготки, згадайте про ці 5 табу. Порушивши їх, дуже просто осоромитися

Одна, здавалося б, незначна деталь може неабияк зіпсувати весь ваш образ, пише Женская вселенная.

Колготки – обов’язкова частина гардеробу будь-якої жінки, здатна приховати недоліки фігури і додати впевненості в собі. Однак, перш ніж надіти цю, виключно, жіночу деталь, варто переконатися, що ви не допускаєте ряд ганебних помилок, які так популярні серед представниць прекрасної статі. Розглянемо 5 найпоширеніших з них:

Неправильно обраний розмір

Те, з чого починається вибір практично будь-якого одягу. Переконання, що колготки розтягнуться до необхідної величини, завдяки своєму матеріалу, в корені неправильно. Крім очевидного дискомфорту при носінні, занадто маленький розмір аж ніяк не скоректує наявні недоліки, а скоріше навпаки. Крім того, перетягнуті колготки втрачають свою міцність, що може привести до появи стрілок в самий невідповідний момент.

Занадто великий розмір загрожує появою некрасивих складок в області колін і щиколоток, що також не прикрасить ваш образ. Підібрати колготки за розміром не так складно – практично на кожній упаковці є розмірна сітка, яка дозволить вам безпомилково визначити потрібну модель з урахуванням вашого зросту і ваги.

Відсутність гармонії з одягом

«Шортики», що стирчать з-під короткої спідниці або висока талія над штанами низької посадки – непрощенна помилка, здатна зробити образ вyльгaрним. Сюди ж можна віднести шви, що виділяються під облягаючою сукнею. Різноманітність моделей колготок – з низькою або високою посадкою, ультратонкі або безшовні – дозволяє підібрати підходящу пару для будь-якого одягу.

Читайте також: ЩАСЛИВІ ЖІНКИ НЕ НОСЯТЬ ПІДБОРИ: ДОСЛІДЖЕННЯ ДОВОДЯТЬ, ЩО ЩАСЛИВІ ЛЮДИ НЕ ПЕРЕЙМАЮТЬСЯ ТИМ, ЯК ВОНИ ОДЯГНЕНІ

Невідповідність кольору шкіри

Бежевий колір колготок є одним з фаворитів для багатьох жінок ось уже багато років. Вони підходять практично під будь-який одяг, дарують відчуття природності, приховуючи при цьому можливі недоліки ніг. Однак неправильно підібраний тон може зіпсувати навіть самий продуманий образ. Тілесні моделі не даремно називаються тілесними – їх колір повинен збігатися з кольором шкіри. В іншому випадку, може створитися враження невмілого використання крему для автозасмаги. Різкий контраст між кольором рук і ніг – моветон.

Заштопані колготки, стрілки і затягування

Жіноча хитрість, відома ще нашим бабусям. І дійсно, в екстреній ситуації це відмінний спосіб стримати неминуче «біжучу» стрілку на колготках. Не варто використовувати для цієї мети яскраві кольори – якщо вже по-іншому ніяк, краще скористатися прозорим лаком. І вже, звичайно, не варто продовжувати носити такі колготки в майбутньому – навіть під брюками. Адже будь-яка стрілка з часом ставатиме лише більше і обов’язково дасть про себе знати оточуючим.

Колготки з відкритим взуттям

Делікатна тема, яка виступає предметом суперчок. Думка дизайнерів, тим не менш, одноголосна – подібне поєднання більше не табу. Однак такий карт-бланш таїть в собі небезпеку допущення ганебних помилок. Колготки та босоніжки на плоскому ходу – категорично неприйнятне поєднання, сюди ж можна віднести надто відкриті варіанти літнього взуття. Використання колготок з блиском або яскраво вираженим швом в ділянці носка також зіпсує навіть самий продуманий look.

Читайте також: ЖІНКАМ, ЯКІ ХОЧУТЬ БУТИ ЩАСЛИВІ: НЕ ПРОГИНАЙТЕСЬ ПІД ЧОЛОВІКА – МИХАЙЛО ЛАБКОВСЬКИЙ

Недоречні візерунки

Малюнки на колготках – ще одна ахіллесова п’ята при їх підборі. Бажання урізноманітнити образ часто йде в розріз зі стилем. Пам’ятайте, що вертикальні смуги на ногах візуально їх подовжують, в той час як горизонтальні дають протилежний ефект.

Великий візерунок в області коліна – варіант для молодих модниць зі стрункими ногами, а накладні шви і різні візерунки на колготках допустимі, тільки якщо вони не перекошені. Тому не варто економити при покупці подібних моделей колготок – декоративні шви на них можуть бути асиметричними внаслідок браку, що ніяк не вдасться скоригувати, скільки не крути.

Не забудьте поділитися з друзями!

You cannot copy content of this page