fbpx

Підсіла на скумбрію за цим рецептом. Дякую за ідею моїй сусідці

Рецепт потрапив до мене від моєї сусідки і був записаний уже давно в моїй записній книзі, але я вирішила випробувати його недавно і мені так сподобалася риба, що рецепт вже встиг прижитися. І тепер ділюся рецептом з Вами, готувати дуже просто дивіться самі.

ІНГРЕДІЄНТИ:

– Скумбрія 2 шт.

– Часник – 3 зуб.

– Оливкова олія – 2 ст.л.

– Сіль – 1 ч.л. (Неповна)

– Паприка солодка -1 ч.л.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Беремо свіжоморожену скумбрію 2 шт, я їй не даю розтанути до кінця, так зручніше відокремлювати філе. Розділяємо на філе, для цього прибираємо нутрощі і кісточки.

2. Підготовлюємо спеції. У миску кладемо неповну чайну ложку солі, подрібнюємо 2-3 зубчики часнику, вливаємо 2 ст.л. Оливкової або соняшникової олії. Додаємо 1 ч.л. з невеликою гіркою солодкої паприки і перемішуємо. Ділимо суміш на 4 філе і рівномірно розподіляємо по рибі.

3. Ми залишаємо рибу промаринуватися в холодильнику на 3-4 години. Це тут головне, чим довше тим краще. Тепер кладемо рибу на деко і запікаємо при 220 градусах 15 хвилин.

4. Рибка виходить соковита, ніжна і смачна. З картоплею або рисом просто смакота. Та й на святковий стіл таку рибку не соромно подати. Смачного!

Читайте також: Діставайте шуби: синоптик повідомили про істотне похолодання

За матеріалами: kalnina

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page