fbpx

Після останньої нашої розмови, мій приятель твердо вирішив зробити тест і дізнатися чи виховує він своїх дітей. Була цілком щаслива сім’я тиждень тому

Він кудись дзвонив, з кимось домовлявся, все таємно від дружини, бо він нічого для себе не вирішив, що буде, якщо… Одну дитину він точно вважав своєю, син був успішний і точна копія зовнішності батька, друга дитина могла бути не його, так думав мій друг.

Він не хотів робити тест на двох, але в клініці його умовили, зібрав грошей, поїхав, зробив. Виявилася, що точна, але успішна копія татка, так і є копія, але якогось іншого татуся, а син, що не подає надій, це і є татусь на 99,9%.

Ну і що робити будеш? Він каже, піду з дружиною поговорю. Поговорили! Вона традиційно все заперечувала, ну так прийнято у жінок, звинувачувала у всіх можливих гріхах і розладах і інші трюки пробувала, щоб відмазатися, говорила, що кохає і ніхто не потрібен їй. Були пред’явлені тести і мій приятель виявився всесвітнім злом, а в сухому залишку зізнання – роман зі шкільним коханням, в результаті при надії. За мого приятеля вийшла заміж на зло шкільному залицяльникові, а друга дитина це вибачення перед нашим героєм, за першу… Сидимо чай попиваємо:

– Дізнався правду?

– Так, – підтвердив друг.

– Що робити тепер будеш?, – поцікавилася я.

Тепер думає цей правдоруб, що іноді краще для декого не знати правди… Я б хотіла знати, а він не хоче. Навіщо робив цей тест? З боку скажуть: просто не було кохання, просто він рогатий, а насправді була цілком щаслива сім’я тиждень тому.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page