fbpx

Після року такого життя я вирішив, що з мене вистачить. Збирався подавати на розлучення. Однак потім до мене на роботу заїхав старший брат моєї дружини. Він працює на серйозній посаді

Кілька років тому познайомився в театрі з симпатичною дівчиною. Вона мені дуже сподобалася, тому взяв її номер телефону, щоб продовжити спілкування. Згодом з’ясувалося, що вона з родини впливових людей нашого міста. Мені дозволялося гуляти з нею тільки до дев’ятої вечора. Однак мене це не бентежило, оскільки вона мені дуже подобалася.

Через пів року стосунків її батько прямим текстом мені сказав, що настав час нам офіційно оформити наші стосунки. Звичайно я погодився. Потім переїхала жити в мою квартиру. Однак після цього наше спілкування кардинально змінилися.

Виявилося, що я недостатньо добре знав свою кохану. Вона категорично відмовлялася прибирати в квартирі і мити підлогу. Їй подобалося тільки постійно дивитися серіали і їсти чіпси. Якщо я починав їй робити зауваження, то вона дуже а”голосно” на це реагувала. Іноді била посуд, а іноді викидала мої речі з балкона.

Після року такого життя я вирішив, що з мене вистачить. Збирався подавати на розлучення. Однак потім до мене на роботу заїхав старший брат моєї дружини. Він працює на серйозній посаді в прокуратурі. Брат сказав, що його сестра повинна бути щаслива, а інакше мене чекають дуже серйозні проблеми. Потім додав, що мені краще відмовитися від ідеї розлучення, якщо не хочу надовго сісти у місця, зрозуміло які. Тепер розумію, що добряче попав. Очевидно, що її брат не жартував. Зараз мені довелося вибачитися перед своєю дружиною і робити вигляд, що нічого не сталося. Мені доведеться далі терпіти її неадекватну поведінку, оскільки я не хочу, щоб мене посадили.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page