fbpx

Побачивши майбутнього зятя, теща дещо запідозрила. Вона покопалася в старому фотоальбомі і знайшла світлини, які її збентежили!

У минулому кожного з нас знайдеться чимало людей, речей і подій, про які ми практично нічого не пам’ятаємо. Роки мають звичку міняти все на своєму шляху, і впізнати людину, яку зустрів більше десяти років тому – завдання не з легких. Однак іноді такі «привіти з минулого» можуть назавжди змінити життя, і ця історія саме той випадок.

Хайді Паркер і Ед Світті – молоді і закохані. Вони вирішили одружитися і щосили готувалися до весільного торжества. Однак, якраз в цей момент, думки матері дівчини зайняті зовсім іншим. Вона гарячково перебирала старі фотографії, в пошуках «тієї самої»!

Знaйомство пари відбулося в 2011-му році, коли Ед і Хайді були ще студентами.

Хлопець не міг розібратися з тим, як працює сушильна машина. Поради він вирішив запитати у дівчини, яка орендувала цю квартиру до нього.

Але розмови про хитромудрість в роботі побутової техніки швидко відійшли на другий план. Зовсім скоро ці двоє зрозуміли, що закохані!

За першим побаченням слідувало друге, за ним третє … А через чотири роки ці двоє зрозуміли, що не можуть один без одного. Пара вирішила одружитися.

Настала пора знайомства з родичами. На одному з сімейних обідів, матері майбутніх молодят розговорилися, і згадували давні історії.

Читайте також: Дідусь загубив свою дружину біля лікарні. Те, які він описав її, пpиголомшило офіцера

Майбутня теща, хоч і смутно, але згадала першого «нареченого» Хайді. Коли малій було шість років, сім’я вирушила на курорт. Там до симпатичної дівчинки почав залицятись її одноліток. Дітлахи буквально не відходили один від одного, але потім відпочинок закінчився. Всі роз’їхалися по своїх містах, а ця зустріч залишилася милою історією.

Але навіть по дорозі додому, мати дівчини не могла викинути цю історію з голови. Пізніше вона згадала і ім’я того юного галантного кавалера – Ед. Збіг? Можливо … Але жінка все ж вирішила підняти старі фотоальбоми, і знайшла ту саму фотографію з відпочинку.

Переривши сотні знімків, вона все ж знайшла потрібну і … ахнула! У світловолосому шестирічному хлопчині вона впізнала нинішнього нареченого своєї дочки!

Пізніше з’ясувалося, що двадцять років тому сім’ї Паркер і Савітт опинилися на одному і тому ж турецькому курорті Гумбет, притому в один і той же час. Ще крихіткам, Ед і Хайді твердо вирішили – коли вони виростуть обов’язково одружаться. Звичайна дитяча закоханість, думали батьки, але все склалося інакше!

Незважаючи на те, що Савітти жили в Шеффілді, а Паркери – в Лондоні, доля знайшла спосіб звести цю парочку разом. Так, на це їй знадобилося довгих 20 років, але коли мова йде про справжнє кохання – це не термін.

Після того, як мама дівчини згадала цю історію і все стало зрозумілим, ні у кого не залишилося сумнівів – цей союз створений на небесах. Знахідка жінки ще міцніше згуртувала Еда і Хайді, і зробила їх історію ще більш романтичною. Всі друзі в один голос твердили: молодят щасливіших вони в своєму житті не зустрічали!

А ви вірите в незриму руку долі? Діліться своїми історіями в коментарях!

Опубліковано 2 лютого 2019 року

You cannot copy content of this page