fbpx

Почула сигнал в Фейсбуці про нове повідомлення. Від якоїсь Ольги. Дослівно цитую: «Привіт Марино, це кохана жінка твого Сергія тебе турбує! Я трохи втомилася від всього цього, і хочу тобі сказати, що гроші надіслала я. Сподівалася, що ти здогадаєшся хто це зробив, і для чого. Але ти виявилася не такою кмітливою, як я думала

Приходить дивна смс, відкриваю. Бачу – на рахунок впала пристойна сума грошей з незнайомої картки. Логічно, що виникають питання. Звідки? Це було якраз напередодні 8-го березня.

Сергій, чоловік мій, в цей час спокійно читав новини, лежачи на дивані. Вранці йому у відрядження.

– Сергію? – смс йому показую. – Дивись, тут переказ якийсь дивний. Не знаєш, хто це міг зробити?

Бачу, заметушився трохи. Почав гортати новини на планшеті якось на диво швидко, не читаючи навіть.

– Ну покажи, – протягнув руку Сергій, ніби відволікаючись від читання.

Віддала йому телефон. Подивився, насупився ще більше. Спохмурнів. Про людське око подивився номер карти і телефон мені повернув.

– Ні – похитав головою він. – Поняття не маю! Помилились, мабуть.

– Тоді я не буду витрачати ні копійки – кажу у відповідь – І завтра зателефоную в банк, розберуся від кого гроші прийшли.

– Стривай! – помітно занервував Сергій і, сівши на край дивана, обiйняв мене за плечі. – Чого ти журишся? Втомилася після роботи? Відпочинь, почитай, завтра все вирішимо.

Останнім часом стосунки між нами прохолодні. І вдень, і вночі. Тому така турбота, мене настopожила. Це, і стало початком моїх здогадок, але всі ці тяжкі думи, вирішила відкласти до ранку.

Якраз після пробудження все і почалося.

Сергій заявив мені, з якоюсь неймовірною радістю, що купив для мене на вихідні квиток, у тур-подорож по рідному краю. В честь свята. Я відверто сказала йому, що у мене немає жодного бажання кудись їхати, і взагалі були інші плани.

Він почав дорікати.

– А ти чому не виїжджаєш на вокзал? Тобі ж до полудня на поїзд – кажу йому.

– Довелося квитки змінити, – далі пішли якісь безглузді виправдання.

Від поїздки я звичайно відмовилася. Він уткнувся в телефон, і так провів близько години. По обличчю було видно, що злиться і постійно комусь пише. Очевидно, що йде суперечка. Розпитувати ні про що не стала, сам розповість, якщо захоче.

Потім все ненадовго стихло, доти, поки я не почула сигнал в Фейсбуці про нове повідомлення. Від якоїсь Ольги.

Дослівно цитую:

«Привіт Марино, це кохана жінка твого Сергія тебе турбує! Я трохи втомилася від всього цього, і хочу тобі сказати, що гроші надіслала я. Сподівалася, що ти здогадаєшся хто це зробив, і для чого. Але ти виявилася не такою кмітливою, як я думала.

Судячи з розповідей Сергія, ти не дуже хороша людина. Тому скажу прямо.

Збиралася приїхати сама, тому що відрядження Сергія скасували. І ти, мабуть, відмовилася поїхати на відпочинок. Через кілька годин я приїду і замість відпочинку, ти підеш в пішу подорож з нашого життя».

У всій цій ситуації мене порадувало тільки одне – квартира в моїй власності та й машина на батька оформлена. На щастя, непорозуміння у вигляді шлюбу, який тривав три роки, тепер закінчене.

Скільки ж разів він їздив в «відрядження»? Намагалася порахувати я. Та не менше десяти, напевно, тільки за останній рік. Яка ж я наївна.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page