fbpx

Подруга поставила крапку в моїх сумнівах, сказала: «Зробиш, що напланувала, ніколи собі не пробачиш. У тебе немає ніяких аргументів, щоб виправдати такий крок. Я тобі допоможу всім, тільки зважуйся і ставай матір’ю!»

У нас із чоловіком вже була доросла донька, і дуже складні стосунки, я вже дивитися на нього не могла, він нам з донькою не допомагав, гуляв і грошей на сім’ю не давав.. Працювала я одна, тягнула все на своїх плечах. Мама моя була зайнята своїм особистим життям. Я подала на розлучення, вирішила орендувати житло, щоб не псувати житті ні собі, ні доньці – чоловік зовсім вже берегів не бачив. Підготовка до процесу розлучення, пошук житла, складнощі на роботі, новий рік… Мене поглинула суєта, і я просто не помітила, що мій жіночий календарик залишився без відміток і, як потім показало УЗД, не один місяць.

Так як з чоловіком вже й не пам’ятала коли. Подумала, що помилка, та зрештою, все що завгодно. Хапаю чоловіка, летимо перевірятися. Висновок – 12-14 тижнів. Я просто приголомшена! Що робити? Мама каже: “сама знаєш, що робити, куди тобі з двома дітьми, де гроші візьмеш? Чоловік: “та, що тут думати, все ж ясно. Однозначно народжувати”, але особливо не наполягає, “вирішуй сама”.

Було складно якесь рішення прийняти, чоловік майже екс, грошей немає, роботи немає, хто допоможе Сум’яття, безсонні ночі. Мені було важко пересилити себе, свої принципи і зробити як радила мама, але жити в злиднях з двома дітьми було ще гіршою перспективою.

Подзвонила моя найкраща подруга дитинства, вона на той час мешкала у Лондоні, і у неї підростав дворічний синочок. Ірина саме обмірковувала повернення на батьківщину. Ось вона і поставила крапку в моїх сумнівах, сказала: «Зробиш, що напланувала, ніколи собі не пробачиш. У тебе немає ніяких аргументів, щоб виправдати такий крок. Я тобі допоможу всім, тільки зважуйся і ставай матір’ю!»

І я стала матір’ю, подарувала світові ще одну чудову дівчинку Алісу, їй вже 2 рочки. Чоловіка підмінили інопланетянин або, можливо, Бог замінив на поліпшену версію, він весь вільний час з дітьми, намагається заробити будь-які гроші, мене обожнює. Невже люди можуть так змінюватися? Ось що значить діти!

Подруга дуже допомогла, як і обіцяла. Але, як виявилося, більше потрібна була моральна підтримка, ніж фінансова. Зараз вона наша хрещена. Мама перший раз в житті наполягла, що буде сидіти внуками, я знайшла нову роботу.

Господи, дякую, що послав мені хороших людей, дав розуму і відвів від гріха.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page