fbpx

Поки гості веселилися, Олені спала на думку ідея подивитися листування чоловіка в його ноутбуці. Вона ніколи не нишпорила його гаджетами, не перевіряла кишені, адже все життя вони жили, довіряючи один одному. Однак у цій ситуації треба було розібратися

Артем із Оленою познайомилися ще у школі. Він трепетно ставився до дівчини, а в 10-му класі освідчився їй у коханні. Олена відповіла взаємністю. Відтоді вони стали нерозлучними. Жили вони у невеликому провінційному містечку, мріяли стати медиками та допомагати людям.

Після закінчення школи разом вступили до медичного інституту та поїхали з рідного містечка. Спочатку молодим студентам було неймовірно складно у житті. Вони винаймали квартиру, потім їм вдалося влаштуватися в гуртожитку. Труднощі їх не зламали, а лише навпаки зміцнили їхні стосунки. Олена займалася переказами, іноді фінансово їм допомагали батьки.

На другому курсі вони зрозуміли, що не можуть одне без одного і одружилися. Артемові довелося влаштуватися працювати простим вантажником, щоб забезпечити сім’ю. Як і чоловік, Олена ніколи не розповідала батькам про те, що у них є якісь матеріальні труднощі, однак від їхньої допомоги не відмовлялася.

Через кілька років після закінчення інституту у молодих людей народилася донька Іра, вони стали на ноги, кар’єра пішла вгору. Через три роки подружжя вже змогло купити квартиру.

Все змінилося на дні народження Артема, яке, за традицією, святкували на дачі в галасливій компанії. У розпал вечірки на його телефон надійшло повідомлення, яке випадково помітила Олена. «Любий ти де? Ми з Павликом тебе вже зачекалися».

Від побаченого у Олени потемніло в очах, різко кинуло в піт, а руки затремтіли. Чоловікові вона вирішила нічого не казати. Але тривогу їй приховати не вдалося. Гості почали запитувати, чи все добре, на що Олена відповідала, що просто трохи перебрала.

За півгодини телефон Артема задзвонив, він відповів на виклик і відійшов у тихе місце. А потім повернувся до гостей і сумно сказав, що його викликають на роботу. Гості, звичайно ж, засмутився, але поставилися з розумінням до ситуації.

— Оленко, ти не чекай мене я буду пізно, бо там складний пацієнт, тому це надовго.

Поки гості веселилися, Олені спала на думку ідея подивитися листування чоловіка в його ноутбуці. Вона ніколи не нишпорила його гаджетами, не перевіряла кишені, адже все життя вони жили, довіряючи один одному. Однак у цій ситуації треба було розібратися.

Зайшовши до соціальної мережі, жінка відразу побачила листування чоловіка з коханкою. Виявилося, що Артем вже вісім років мав іншу жінку і Павлика – сина від іншої, про якого він так мріяв (як вона дізналася з листування). Олена була розчавлена. Як тільки гості розійшлися, вона почала збирати свої речі. Вже вранці жінка переїхала до помешкання своїх батьків.

Побачивши, що дружини немає, Артем спробував до неї додзвонитися, але всі його дзвінки були відхилені. Олена не хотіла розмовляти після всього. Щоб усе припинити, вона відправила повідомлення, в якому сказала, що знає про все і сама подасть на розлучення. Артем хапався за голову, не знаючи, що робити. Він любив Олену, незважаючи на те, що мав другу родину. Буквально падав перед нею навколішки: «Пробач!». Говорив, що той зв’язок виявився помилкою, але є дитина, яку він не може покинути. Олена ж лише стискала губи в гордій мовчанці, не бажаючи слухати зрадника.

Артем вичерпав усі аргументи, дружина не пробачала. Але якось, прийшовши відвідати доньку, Артем побачив, що вона гірко плаче. Дівчинка дізналася про розлучення і не могла змиритись з цим. «Мамочко, татку, тільки не розлучаєтеся! Мамо, не виганяй тата, я не зможу без нього жити, я люблю нашого татка!». І плакала, плакала. Олена і сама ледь стримувала сльози, обіймаючи та заспокоюючи доньку.

Артем упав навколішки перед своїми дівчатками, почав вимолювати прощення, просив дружину не руйнувати їхню сім’ю. Говорив, що ту жінку він вже давно кинув, а зараз просто приходить до сина, адже це його дитина.

У результаті Олена знайшла в собі сили пробачити чоловіка, адже вона дуже кохала його. Ірочка була щаслива, мама з татом не розлучаються!

Артем повернувся до родини. Минуло ще кілька років. Тепер Іра спілкується з Павликом – сином батька від іншої жінки. Він молодший за дівчинку на три роки, і вона взяла над ним «шефство». Колишня коханка Артема на нього не претендує, вона вийшла заміж, народила двійнят, і зараз щаслива у шлюбі. Вони спілкуються і з Артемом, і з Оленою. Змогли нарешті пробачити одне одного.

Життя іноді робить нам сюрпризи. Ми падаємо, піднімаємося, робимо помилки, часом – критичні. Але вміння прощати, любити і бути вищими за обставини допомагає зберігати добрі стосунки між людьми. Як це і сталося у нашій історії.

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page