fbpx

“Постійно живу в напрузі”: телеведуча Лідія Таран щиро розповіла про своє особисте життя

Українська телеведуча Лідія Таран відверто розповіла про своє особисте життя. Про це вона повідомила в інтерв’ю виданню clutch.ua.

Лідія зазначила, що завжди була сконцентрована на роботі і кар’єрі, а особисте життя складалося саме собою.

“У мене завжди хтось був. Я не присвячувала пошукам хлопця, чоловіка, другої половинки – називайте, як хочете, — багато уваги. Я скоріше була сконцентрована на роботі і кар’єрі. Якщо моєю головною метою було б налагодити сімейне життя, я б, напевно, зробила це ще 20 років тому”, – каже Таран.

Телезірка також наголосила, що зовсім не цікавиться особистим життям свого колишнього чоловіка, відомого телеведучого Андрія Доманського.

“З того часу, як наші стосунки з Андрієм закінчилися, пройшло майже 10 років, тому говорити про них зараз безглуздо. Він побудував нову сім’ю – у нього є дружина, діти. І я не маю права говорити про нього, тому що це давно не моя історія. Можу сказати, що результатом нашого союзу з Андрієм – донькою Василиною – я задоволена”, – заявила ведуча.

Ліда додала, що зараз в мережі дуже багато чуток про її особисте життя.

“Мені приписують стосунки з одруженими колегами, і з чоловіками, яких я бачила в своєму житті від сили два рази. Я постійно живу в напрузі, в якій не заслуговую жити”, – нарікає вона.

Читайте також: Джамала у стильному чорному вбранні поділилась досвідом материнства в кав’ярні її чоловіка (фото)

Для Ліди дуже важливо, щоб чоловік, який знаходиться поруч, був самодостатнім і міг реалізували себе в професійному плані. А ось його зовнішні і фізичні дані вже вторинні.

“А що стосується мене сьогоднішньої… Можу сказати точно, що не зможу жити з ревнивим чоловіком, з чоловіком-власником. Тому що він просто не витримає безперервний потік шoк-новин про моїх «пригоди». Йому потрібно бути по-справжньому впевненим в собі.

You cannot copy content of this page