fbpx

Повернувшись до міста, Андрій почав жити у своєї мами, а потім подав заяву на розлучення. Через півроку він одружився зі своєю новою обраницею, влаштувався на престижну роботу, обзавівся новим автомобілем

В молодості Валентина була дуже гарною. Її карі очі, тонка талія і розкішне волосся, нікого не залишили байдужим. Від залицяльників не було відбою. Але дівчина мріяла знайти не просто чоловіка, а принца на білому коні, з яким вона проживе до кінця життя та буде щасливою у шлюбі. Адже перед її очима був яскравий приклад – батьки, які разом уже 40 років, і досі трепетно ставляться одне до одного.

Після закінчення училища Валя пішла працювати в магазин одягу і познайомилася там з Ірою. Між дівчатами почалася дружба. Якось подруга запросила Валю у гості, де та зустріла Андрія. Молодий юнак був братом Іри, і приїхав до батьків на кілька днів. Дівчина Андрієві дуже сподобалася, і він запросив її того ж вечора у кафе. Валентині хлопець теж дуже сподобався, так і розпочалися їхні романтичні стосунки.

За рік молодик зробив Валентині пропозицію. Вона з радістю погодилася. Нарешті здійснилася давня мрія дівчини про щасливе сімейне життя з «принцом на білому коні». Минав час, подружжя дуже хотіло дітей, однак всі спроби завести дитинку були безрезультатними. Щоб зрозуміти, в чому справа, Андрій із Валентиною вирішили пройти обстеження. Результати виявилися не втішними – жінка не могла мати дітей.
Валя довго побивалася, Андрій її всіляко підтримував, навіть був готовий усиновити дитину з дитячого будинку.

Pujljv через випадок на дорозі Андрія не стало. Валентина ходила чорніша за хмару/ Врятували її батьки, які ні на крок не відходили від згорьованої доньки. Через кілька місяців дівчина прийшла до тями, однак залишалася самотньою. Вона не уявляла у своєму житті іншого чоловіка. Але час минав/

Якось до них у магазин прийшов незнайомець, і попросив підібрати йому найкращий костюм. Увечері цього ж дня він чекав Валю біля входу в магазин з букетом квітів. Побачивши дівчину, він запросив її на побачення. Валентині дуже імпонував цей молодий чоловік тому вона погодилася провести з ним вечір.

Її новий роман розвивався дуже стрімко і вже через три місяці після знайомства Валентина знову вийшла заміж. Тільки от подружнє життя, через два роки, стало для неї просто нестерпним. Спочатку все йшло добре, Ігор на руках носив свою новоспечену дружину, купував подарунки, дарував квіти, але потім залишився без роботи. Тривалий час намагався влаштуватися за фахом, але все марно. Йти на низькооплачувану роботу він не хотів, сердився і переживав. На цьому ґрунті він почав прикладатися до чарки, і – що найстрашніше – конфліктувати з дружиною! З порядного і люблячого чоловіка він перетворився на якусь примару.

Тільки от розлучатися Валентина не хотіла. Вона вже не була тією красунею, за якою табунами бігали чоловіки. Жінка набрала вагу. Її обличчя стало тьмяним, вона перестала за собою стежити. Робота продавця наклала відбиток на її зовнішність.

Бачачи любов чоловіка до чарки, вона почала купувати і приносити випивку додому, виправдовуючи це тим, що так її чоловік хоча б сидить вдома, а не будь-де. Терпіла його бездумні, неконтрольовані витівки, часто сиділа разом із ним, щоб підтримати компанію.

З фінансами в сім’ї було геть кепсько, і сусід по сходовій клітці запропонував Андрієві підробіток – зайнятися ремонтом його заміського будинку. Обіцяв заплатити дуже гарні гроші.

Після від’їзду за місто, суперечки та галас у квартирі Валентини нарешті, припинилися. Тільки от додому з дачного містечка чоловік так і не повернувся. Там він познайомився з дівчиною, перестав пити, кардинально змінився.

Повернувшись до міста, Андрій почав жити у своєї мами, а потім подав заяву на розлучення. Через півроку він одружився зі своєю новою обраницею, влаштувався на престижну роботу, обзавівся новим автомобілем.

Від знайомих Валентина дізналася, що живе подружжя щасливо, душа в душу і чекає на первістка. Вона всім навколо, скаржилася всім на зраду непутящого чоловіка. Тільки от у її сусідів та знайомих періодично виникало питання – а чи не для того Валентина сама ж наливала чоловікові, щоб втримати його біля себе будь-якою ціною?

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page