fbpx

Поїхала з чоловіком на відпочинок, а повернулася майже розлучена

Три роки тому познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком. Він мені чесно зізнався, що зовсім нещодавно розлучився зі своєю колишньою дружиною. Після цього у нас почалися стосунки. Незабаром ми відсвяткували, а потім у нас появився син.

Наступні два роки у нас був дуже завантажений графік, тому ми не їздили на відпочинок. Однак нещодавно у нас нарешті з’явилася можливість разом відвідати курорт. Ми завчасно взяли відпустки на роботі і попросили моїх батьків залишитися з нашою дитиною. Однак на відпочинку ми зустріли його колишню дружину.

Після цієї зустрічі поведінка чоловіка дуже змінилася. Він почав відпускати гостренькі жарти в її сторону і голосно при людях говорити, що вона запустила себе і виглядає старшою. Одна з таких розмов навіть довела її до сліз, після чого вона втекла з пляжу.

Звичайно, мені було не по собі через мого чоловіка. Сказала йому, щоб він знайшов свою колишню і вибачився перед нею. Він так і зробив. Через тиждень після цього випадку вона поїхала. Але потім він поставив мене перед фактом, що нам треба розлучитися. Подякував мені за проведений час разом і сказав, що після спілкування один на один з колишньої остаточно зрозумів, що досі її кохає. Потім він просто зібрав свої речі і поїхав. Я досі не можу оговтатись. Чи ж про такий відпочинок я мріяла?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page