fbpx

Позавчора мене чекало велике здивування. Я вирушила в один з найбільших в місті гіпермаркетів за покупками. І тут почула знайомий голос. Це був Вітя. Я його помітила відразу, він мене – ні. Радує, що всі в масках ходять. Причому Віктор був не один. З ним була просто шикарна жінка

Мене звуть Олена, мені 33 роки, працюю медсестрою. До минулого року була самотня: роботи багато, між змінами відсиплялася чи їздила до мами в село. Але все змінилося, коли познайомилася з Віктором. Він влаштувався до нас черговим лікарем. Симпатичний, молодший за мене на 2 роки. Була впевнена, що мені з ним нічого не світить. Я повненька, молодість минає, звичайна зовнішність, ні ніг від вух, ні розкішних локонів. Не відразу зрозуміла, що він проявляє знаки уваги. Пропонував підвезти до дому, кликав мене пообідати з ним у лікарняній їдальні… Потім покликав в кіно, коли вихідний збігся. Після фільму довго гуляли, розмовляли, домовилися про наступну зустріч. Я була на сьомому небі від щастя. Але на другому офіційному побаченні Вітя зізнався, що одружений.

Сказати, що я була приголомшена – це нічого не сказати. Обручки Вітя не носив. Він розповів, що з дружиною п’ять років в шлюбі, дітей немає, але і стосунки практично ніякі. Кохання за розкладом, немає спільних інтересів. А зі мною завжди є, про що поговорити, зі мною йому добре і затишно. Про перспективи нашого роману вирішили поговорити потім.

До речі, “все” у нас було уже на третьому побаченні і було просто чудово. Такого ніжного, але в той же час уважного чоловіка у мене не було ніколи. Правда, є у нього один недолік – дружина.

Звичайно, я намагалася вивчати соціальні мережі, щоб вичислити дружину Віті. Але не вдалося. Імені її тоді він мені не сказав, друзів у соц. мережі у нього лише троє – це однокурсники, з якими він підтримує стосунки після університету. А питати у нього не хотілося ні про що. Я просто вирішила, що буду щасливою. І буду робити щасливим його. А там уже нехай сам вирішує, з ким будувати подальше життя. Чи легко мені? Ні, але таких стосунків раніше не було ні з ким.

Позавчора мене чекало велике здивування. Я вирушила в один з найбільших в місті гіпермаркетів за покупками. І тут почула знайомий голос. Це був Вітя. Я його помітила відразу, він мене – ні. Радує, що всі в масках ходять. Причому Віктор був не один. З ним була просто шикарна жінка. Одягнена – хоч зараз фотографуй для модного журналу. І зовнішність модельна. Висока. Розкіша – ​​все на місці. Вони спілкувалися і явно виглядали щасливими, жартували про щось. Придивилася – на пальцях у обох обручки. Останні здогади розвіялися, коли Вітя назвав її по імені. Я вже знала тоді, що його дружину звуть Ольга.

Я поспішила зникнути. Розхвилювалася, думала важко. Потім заспокоїлася, звичайно. Вдома вже почала осмислювати. У мене статус “іншої” у одруженого чоловіка. Але чому він вирішив завести зі мною стосунки? Ми не просто дружньо спілкуємося, у нас все відбувається, що може бути між чоловіком і жінкою… І він невірний красуні-дружині зі мною? Жінкою за 30 із зайвою вагою, що одягається в недорогих магазинах на розпродажах?

Нічого я не розумію в чоловіках. І не знаю, як поговорити з Віктором. Думаю, настав час перервати ці стосунки. Навряд чи я коли-небудь стану його дружиною. Чи продовжувати стосунки просто заради себе? Поки не можу прийняти цього непростого рішення…

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page