fbpx

Пoзбудьтeсь їх нeгaйно! Чоловічі звички, які не довподоби жінкам

Якщо ви намагаєтесь справити на неї гарне враження – не допускайте цих помилок, пише Радіо Максимум

До вашої уваги перелік звичок, які надзвичайно дратують жінок. Позбудьтесь їх негайно!

Ви телефонуєте надто часто

Ніщо не “допоможе” втратити свою гідність й авторитет так швидко, як регулярне надзвонювання. Рано чи пізно, ви своїми дзвіночками доводитимете її до ручки. Не забувайте, що в кожного має бути особистий простір, а це не означає, що потрібно кожні 5 хвилин телефонувати, щоб переконатися, чи все гаразд.

Не скимліть

Звичайно ж, є панянки, яким подобаються чоловіки, яких легко зворушити, але залишіть це на спільний перегляд “Хатіко”. Не забувайте, що жінки хочуть бачити поруч із собою сильного чоловіка, який зможе захистити, а не буде ховатися за спідницею.

Надмірна інфантильність

Якщо у вашому лексиконі є надлишок пестливих слів – позбавтесь їх. Жінок це не вражає. Інфантильна мова притаманна дітям, а не дорослим, тому краще нею не злoвживати.

Не будьте надто м’яким

Іти на поступки – правильне рішення, але це не означає, що ви завжди та у всьому маєте прислухатися до неї. Якщо ви не в змозі висловити свою думку – будьте готовими, що ці стосунки не триватимуть довго.

Читайте також: ВAГIТНА МЕГАН МАРКЛ ЗАСВІТИЛА СТРУНКІ НІЖКИ В ШИКАРНІЙ БІЛІЙ СУКНІ: ЧАРІВНІ ФОТО

Ви – партнер, а не слуга!

Пропускаєте її вперед, знімаєте пальто, відсуваєте стілець? Чудово! Але це не означає, що ви повинні бігати навколо неї, наче слуга. Якщо ж у ваших стосунках практикується такий варіант залицянь – використовуйте його: носіть каву в ліжко, готуйте сніданок. Утім, не робіть так, щоб жінка почувала себе вашою начальницею, а не партнеркою.

Надто багато проявів любові

Будь-яка дівчина буде рада, якщо ви періодично будете нагадувати їй про свої почуття. Але, якщо це відбувається кожні 5 хвилин – будьте готові, що їй це почне набридати. Усе добре, коли воно в міру!

Ви надто багато говорите

Звичайно ж, ви можете бути ідеальним оратором і любите побазікати, але не забувайте слухати! До слова, жінки не асоціюють надмірну говірливість з мужністю. Цей факт теж варто враховувати.

You cannot copy content of this page