fbpx

Прекрасний спосіб перемогти ворогів і заздрісників

Є єдиний хороший спосіб помститися заздрісникам. Позбавити їх сил і енергії, змусити витратити всі ресурси і зів’янути, як зламаний жовтець або зірвана троянда. Це дуже простий спосіб і дуже дієвий.

Заздрісник страшно мyчиться від своєї заздрості, це науково доведено. Він всі свої сили, всі свої ресурси витрачає на те, щоб вас “переплюнути” і на те, щоб вам зашкодити. Ось вже дійсно, не найкраща доля. Коли вам добре – заздрісники погано. Рівно настільки ж погано, наскільки вам добре. Тому найпростіший спосіб провчити заздрісника – просто жити добре. Докласти всіх зусиль і постійно покращувати своє життя.

Треба добре одягатися. Заздрісник пильно стежить за вашим одягом, розглядає взуття, ґудзики, портмоне, він ока не зводить з ваших фотографій або з вас особисто. Так і свердлить поглядом. Тому треба добре одягатися, навіть якщо для вас це не дуже важливо. Але все ж варто оновити гардероб і купити собі хороші, красиві речі. Найкращі, які ви можете собі дозволити.

Треба відпочивати і подорожувати. Це особливо злить заздрісника. По-перше, ви “пропадаєте з радарів”, коли кудись їдете. Заздрісник не здогадується, мучиться, адже він з вами пов’язаний подумки, синхронізований. Ви для нього – значимий, важливий об’єкт. І раптом ворожий корабель зник з поля зору. Де він? Це тривожить, вносить сум’яття в плани ворога, він не може вас знайти. І вчені довели, що віддалення або наближення грають роль у взаємному впливі. Заздрісник вас втратив і засмутився. Став слабшим.

По-друге, коли заздрісник дізнається все ж, де ви подорожували, він кинеться дивитися фотографії, якщо ви їх виклали. І у знайомих дізнаватися подробиці відпочинку. В голові у заздрісника почнуться бурхливі фантазії. Він же все перебільшує, все розфарбовує своєї заздрістю. Скромний номер в готелі він перетворить в Тадж-Махал, прогулянку на човні – в кругосвітню подорож на розкішному лайнері. Він буде представляти, як ви їли омарів і пили “Вдову Клiко” в оточенні танцюристів-мулатів … Ну, нехай фантазує. Це відніме у нього енергію і зіпсує настрій.

Треба бути веселим і бадьорим. Заздрісник дізнається все про ваш стан. Про скарги і ниття. Це ж його веселить і радує. Тому будьте енергійними і бадьорими. Згодом ви позбудетеся від звички скаржитися, дійсно відчуєте бадьорість і відчуєте прилив сил. Та й оточуючі почнуть до вас тягнутися, – всім подобаються енергійні та успішні люди. А заздрісник буде втрачати сили, дізнаючись про те, який ви веселий і щасливий. Якщо вам сумно – розкажіть про це тільки найближчим, ні в якому разі не нарікайте публічно.

Читайте також: Виявляється є люди, які просто не здатні любити іншу людину: топ-10 ознак

Оточіть себе друзями, частіше зустрічайтеся з тими, хто дорогий вам. Ходіть в гості, до себе запрошуйте, зустрічайтеся в кафе і на заходах. Не сидіть вдома. Бувайте в на людях частіше. Фотографуйтеся і викладайте фотографії. Та й знайомі розкажуть про те, що бачили вас в приємній компанії в хорошому місці. Це особливо прикро для заздрісника. Йому хотілося б, щоб ви сиділи вдома, як устриця в раковині, щоб ніс боялися висунути, щоб ви хворіли і чахли. Але ні. Цього не буде!

І, знаєте, через деякий час ви відчуєте себе набагато краще. Тому що всі ці дії дуже корисні особисто для вас. А заздрісник втратить залишки сил. Адже заздрість споживає величезний ресурс. Але ви на той час про заздрісників просто забудете. Не буде він нічого для васозначати. Тому що ваші сили збільшаться, а життя почне змінюватися на краще.

Це не помста. Це звичайний самозахист, безгнівний і екологічний. Та й для заздрісника це корисно – можливо, він одумається і перестане заздрити. Хоча навряд чи… Але шкоди від нього точно буде менше – і для вас, і для інших ні в чому не винних людей.

Автор – Анна Кір’янова(психолог)

Опубліковано 23 січня 2019 року

You cannot copy content of this page