fbpx

Президент екстрено скликав Військовий кабінет при РНБО

В Адміністрації президента України за участю глави держави Петра Порошенка відбувається засідання військового кабінету Ради національної безпеки і оборони.

На засіданні військового кабінету Порошенко заявив, що має намір найближчим часом відвідати зону проведення АTО і на місці перевірити якість трансляції українських теле- і радіоканалів, передає “Обозреватель”.

“Я хочу поінформувати, що найближчим часом я разом з секретарем Ради (РНБО – Ред.) планую відвідати Донецьку і Луганську області і особисто перевірю якість трансляції українських сигналів, українських мовників в зоні проведення антитepopистичної опepації”, – сказав президент.

Глава держави підкреслив, що українське мовлення – “це захист українців, які проживають на території, що входить в зону мовлення”.

Читайте також: Верховна Рада більшістю голосів підтримала звернення Порошенка про автокефалію УПЦ

“Ми захистимо їх від тієї отрути, який надходить до нас з PФ”, – пояснив Порошенко.

“Poсія веде підривну вiйну проти України на всіх фронтах. СБУ за 3,5 останні роки попередила понад 400 спроб тepopистичних атaк в різних регіонах України. Значна частина тepoристів, які планували підривну діяльність, проходили підготовку в тренувальних таборах на території PФ”, – написав президент в Twitter.

You cannot copy content of this page