fbpx

Про те, що мій син зустрічається з кимось, я зрозуміла одразу, замріяний ходить, щасливий. Я дуже просила його познайомити нас, адже ж цікаво було, яка дівчина полонила серце моєї єдиної дитини, проте син не поспішав. Говорив, що Наталя його поки не готова. Мені це одразу не сподобалось і викликало підозри

Про те, що мій син зустрічається з кимось, я зрозуміла одразу. замріяний ходить, щасливий. Я дуже просила його познайомити нас, адже ж цікаво було, яка дівчина полонила серце моєї єдиної дитини, проте син не поспішав. Говорив, що Наталя його поки не готова. Мені це одразу не сподобалось і викликало підозри.

Зрештою, одного дня мій син таки вирішив познайомити мене зі своєю дівчиною. За його словами проживала та його Наталя десь там за містом, тому просив, аби тієї ночі вона в нас залишилась, адже вона просто не встигне потрапити на свою маршрутку вчасно. Ну я й погодилась. але ж знову таки подумала, що тут щось не чисто.

Заходять вони удвох. дівчина ніби так нічого з першого погляду, але я одразу вирішила дізнатись, чи не морочить вона синові моєму голову. Та й погляд у неї такий цупкий. обвела усю нашу квартиру поглядом. На кожній дрібничці спинилась пильно придивляючись. дивлюсь. а вона шубку мою. що в коридорі висить, руками потрогала, чи натуральна.

От як сіли до столу, то я зразу ж і спитала, де вона прописана і чи не виходить вона заміж тільки тому, що в мого сина є дві власні квартири у столиці? так дівчина сцену влаштувала – у сльози й з дому геть. Син за нею з курткою і чоботями побіг.

Я переживала за сина, не хотіла, щоб він помилку зробив, адже ж шлюб то на все життя і підходити до цього діла потрібно серйозно. Надвечір мені прийшло повідомлення від нього: «мамо, додому не чекай, поки поживу у Наталі».

Уже пів року, як там в селі у них проживає. Звідти на роботу їздить. а з дому навіть речі не взяв. З того моменту я припинила для них існувати. Потім я дізналася від знайомих, що мій син збирається одружитися з цією Наталею. Я хотіла допомогти їм із весіллям, але мене і слухати ніхто не став.

На весілля не покликали. Але не для того я дитину ростила. аби на весіллі не побувати. Одяглась гарно і пішла туди гостем не бажаним. з собою взяла ключі від квартири, яку вирішила сину подарувати. проте, коли я увійшла на мене ніхто і уваги не звернув. Коли ж я сама до столу молодих підійшла і ключі поклала перед ними. моя невістка поглянула на них і сказала, що вона не заради того бетону і заліза заміж виходила. Від подарунку вона відмовилась.

А ще я з подивом помітила, що невістка моя носить окуляри тільки тепер я зрозуміла, чому вона так пильно придивлялась до всього і щупала речі – вона ж просто не бачила що перед нею

Мій син одружений уже другий місяць. але зі мною так ніхто і не спілкується. Намагаюсь поговорити, вибачитись, проте. мене ніхто вже чути не бажає.

Головна картинка ілюстративна.

02,01,2023

You cannot copy content of this page