fbpx

Про те, що у чоловіка інша з’явилась я здогадалась не одразу. Він поводив себе, як завжди, ніколи і ніде не затримувався, був все таким же, як завжди. Я відчула. просто відчула, що мій коханий зраджує. І лише, коли у нашому домі зібрались гості, аби відсвяткувати мій ювілей, я зрозуміла хто та жінка

Про те, що у чоловіка інша з’явилась я здогадалась не одразу. Він поводив себе, як завжди, ніколи і ніде не затримувався, був все таким же, як завжди. Я відчула. просто відчула, що мій коханий зраджує. І лише, коли у нашому домі зібрались гості, аби відсвяткувати мій ювілей, я зрозуміла хто та жінка.

Михайло мій чоловік уже понад 15 років. ми з ним познайомились в інституті. та так уже й не розлучались ніколи. Разом росли у своїй професії.

Разом, покинули все, заклали усе, що мали і розпочали своюсправу. прогоріли і знову відродились із попелу.

Сказати, що ми щасливі разом, то це не пояснити наскільки у нас міцна сім’я. Маємо синів маленьких. Так довго ми чекали на їх появу. зневірились. а вони дали про себе знати і стали для нас справжнім сюрпризом. Знаєте, після їхньої появи Михайло закохав мене в себе ще більше.

Він не тільки хороший чоловік, прекрасний керівник, а ще й турботливий татусик, який з радістю і підгузки міняв і гойдав хлопчаків до ранку, коли у тих зубки росли.

Читайте також: Коли мама була за кордоном, то придбала мені квартиру у столиці. Я тут із чоловіком жила, а коли ми розлучились, то тут я із дітьми залишилась. Мама моя хоч і молода ще, хоч і здорова. але одного дня вирішила, що з неї заробітків досить і повернулась в Україну. Але ж не додому у село, а чомусь у мою столичну квартиру

Нам у той період із двійнею дуже сестричка моя менша допомагала. вона саме школу скінчила і пішла навчатись в інститут. Жила той період у нас, була моєю правою рукою, очима, руками.

Коли Інга – сестра моя, закінчила навчання я допомогла їй влаштуватись на гарну посаду і коли вона вирішила узяти квартиру в кредит, то допомагала їй із виплатами. ну а як? Якщо ми єдині рідні люди в усьому світі. Батьків наших уже не було, хіба не так чинить рідня.

І ось, коли усі гості зібрались відзначити моїх перших 35, я зрозуміла, що саме Інга і є тією жінкою. яка полонила мого чоловіка. Ой ні! Вони не видали себе нічим абсолютно, навіть в очі одне одному не дивились. Просто, я занадто добре знаю свого Михайла, знаю. який він стає. коли закохується.

Коли ми пішли у вбиральню зачіски поправити я запитала у неї прямо. А вона? Не стала ходити колами, чи робити із себе невинну:

— Ой, сестро, заспокойся. Не треба сцен. Я заміж за нього не збираюсь, так що твоя родина буде ціла. Та й він тебе ніколи не залишить і хлопчаків він любить. Не переймайся ти так, з ким не буває.

Як я зрозуміла. сестра Михайлу про нашу розмову нічого не розповіла, або він робить виглад, що я ні про що не знаю.

Не знаю, як мені тепер бути. Покинути чоловіка? так це віддати його Інгі на блюдечку, а я цього точно не хочу.

Робити і далі вигляд, що я осліпла і оглухла. а чи надовго мене стане?

Що робити, я просто розгубилась. А як би ви вчинили на місці моєму?

15,07,2023

Головна картинка ілюстративна.

You cannot copy content of this page