fbpx

Проміняв батьків на кохану, а тепер розумію, що вони були праві

Я познайомився з однією дуже милою дівчиною. Ми почали спілкуватися, зустрічаючись вечорами в міському парку. Я забирав її після роботи, обдаровував подарунками і в душі сподівався, що це моя майбутня дружина на все життя. Так приємно тримати за руку і бути поруч з молодою і красивою жінкою.

Я запропонував своїй коханій, щоб краще пізнати один про одного, познайомитися з батьками. Вона ж не побажала знайомити мене зі своїми рідними, посилаючись на їх зайнятість. А я все ж організував зустріч коханої зі своїми батьками. За вечерею вони були добрі і привітні. Оленка ж була замкнута, мовчазна і не бажала спілкуватися. А я себе ніяково почував, тому що у нас в родині завжди було розуміння і згода без будь-яких недомовок.

Після кількох подібних зустрічей я зрозумів, що мої батьки її не злюбили. Вирішив поговорити з матір’ю на цю тему, тому що саме вона висловлювалася негативно на адресу моєї подруги. Головним аргументом у мами було те, що дівчина мене не варта і занадто юна. Мої батьки все розуміли і любили мене, а я поважав їх і завжди хотів бути емоційно незалежним. Після цієї зустрічі, батьки поставили ультиматум: або вони, або вона. Я вирішив не звертати особливої ​​уваги на думку своїх батьків і вибрав кохану жінку. Сподівався, що час розставить все по своїх місцях. Я всіма способами хотів спілкуватися з рідними, але вони нічого не бажали слухати: залишили мені квартиру, не побажали розмовляти і поїхали жити на дачу.

Оленка переїхала до мене. Перші місяці минали казково: взаєморозуміння і гармонія у стосунках. Вона працювала в першу зміну на трикотажній фабриці, а весь інший час особливо нічим не займалася. Мені хотілося, прийшовши додому, побачити, що в будинку живе жінка, хотілося порядку, затишку, смачної вечері. Я так сумував за рідними, але вони не йшли на зближення.

В один із суботніх днів до нас приїхала її матір. Я зрозумів, чому моя подруга не захотіла з нею мене познайомити. Загалом, я був розчарований. Це була неприємна особа з жорсткими манерами поведінки. Вони довго сперечалися один з одним, розпрощавшись, її мати кинула на мене невдоволений погляд. Я побачив свою кохану з іншого боку, схожою на свою матір. Олена стала часто кудись йти вечорами. Казала, що зустрічається з подругами. А я, приходячи з роботи, вечеряв на одинці і думав, як жити далі?

Через рік моя жінка вирішила піти від мене до свого колишнього чоловіка. Я вибрав її, а вона пішла. Втратив і батьків, і кохану. Як далі жити? Також дізнався від знайомих, що мама сильно почала нездужати. Може в цьому моя вина? Я хочу налагодити стосунки зі своїми батьками. Адже ми не спілкувалися весь цей час. А якщо моя колишня дівчина захоче повернутися до мене? Як потім бути з батьками? Але ж вони мали рацію?

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page