fbpx

Просто з цікавості знайшов одну з нових сумочок дружини в інтернет магазині і отетерів. Вісім тисяч і це вже вартість зі знижкою майже в половину. А в дружини віднедавна таких речей повно. І всі нові, брендові

У мене виросли роги, чи це мені здалось? Досі зрозуміти не можу. Підозрюю свою дружину в любові на стороні. Причиною тому стали її постійні затримки на новій роботі. Вона туди одразу на керівну посаду пішла. До цього працювала простим бухгалтером на маленькій фірмі. А тут запропонували відразу на посаду головного бухгалтера перейти, та ще й компанія солідна.

Я не надав цьому значення спочатку. У житті різне трапляється. Але подальші зміни мене насторожили. Практично відразу почалися вечірні наради і аврали з звітами. Все можна зрозуміти, але чому тоді інші роботодавці всі наради намагаються проводити в робочий час? Я розумію іноді затримувати людей. Але, не можна ж, постійно не нормовано працювати.

Дружина почала отримувати великі суми, у порівнянні з минулою роботою. В її гардеробі з’явилися якісні речі, вартість яких в рази більше тих, які ми могли собі раніше дозволити. Та що там, я одну її сумку у інтернеті на розпродажі знайшов, так вона уже по знижці вісім тисяч коштує. І це лише одна єдина сумка, а в неї їх тепер двадцять.

На мої питання звідки скільки грошей, дружина стверджує, що заробила їх на новій посаді. Але якось все занадто швидко відбувається. Деякі люди роками працюють, щоб увійти в таку довіру до власників і отримувати такі зарплати. А тут все відбулося за лічені місяці.

Спробував відкрито поділитися з дружиною своїми думками. Вона тільки образилася. Сказала, що не очікувала від мене того, що я настільки у неї вірити не буду. Вона своїм розумом змогла досягти того рівня життя, про який завжди мріяла. Вона хоче тепер одягатися і жити красиво, адже вона працює для цього цілими днями і вечорами.

Після цієї розмови дружина зібрала речі і переїхала на свою власну квартиру, в якій проживала до весілля. На прощання лише сказала, що ніколи не буде жити з чоловіком, який їй не довіряє.

Після тієї розмови минув місяць. Спілкуватись вона зі мною відмовляється. Нещодавно бачив її на новій машині, радісною і веселою. Я досі не можу зрозуміти, зраджує вона мені чи ні? Хіба ж в житті так буває, щоб хлоп і все є?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page