fbpx

Простий шоколадний торт: виходить настільки смачно, що просто неможливо відірватися

Іноді хочеться створити щось неймовірне, щоб здивувати сім’ю і поласувати смачним десертом. Простий шоколадний торт ідеально підійде в разі виникнення подібної ситуації, вам необхідно лише приділити цьому трохи часу.

Не турбуйтеся про те, як зробити шоколадний торт, тому що сьогодні я відкрию вам свої фірмові секрети.

Подібна рецептура приготування дозволяє вам економити час і спростити процедуру до максимуму.

Шоколадний торт з покроковою інструкцією зможе приготувати будь-хто, навіть маленька дитина. Загальні витрати за часом складуть приблизно 2,5 години, а інгредієнтний склад ми розділимо на три складові частини: бісквіт, заварний крем і глазур.

Для бісквіта

– сода харчова для випічки Dr.Oetker 1.5 ч. л.

– какао-порошок Dr.Oetker 5 ст. л.

– ванільний цукор Dr.Oetker 1 упаковка.

– яйце 2 шт.

– борошно 250 г.

– цукор 250 г.

– молоко 1 стакан.

– олія 0.5 склянки.

Для заварного крему:

– борошно 2 ст. л.

– яйце 2 шт.

– цукор 250 г.

– молоко 250 мл.

– масло вершкове 200 г.

Для глазурі:

– какао-порошок Dr.Oetker 2 ч. л.

– масло вершкове 50 г.

– борошно 1 ст. л.

– молоко 3 ст. л.

– цукор 4 ст. л.

Спосіб приготування: 

1. Підготуйте заздалегідь форму для випічки, якщо вона не силіконова, використовуйте спеціалізований папір для випічки. Увімкніть духовку, щоб вона була розігріта.

2. За допомогою міксера збиваємо яйця і цукор для бісквіта. Сюди ж додаємо молоко (його температура повинна дорівнювати кімнатній, 20 ° С) і олію. В окремій посудині просіюємо борошно, додаємо до нього соду, какао і ванільний цукор. Об’єднуємо вміст двох чаш, починаємо місити тісто.

3. Як тільки замісили тісто, вливаємо в нього повноцінний стакан кип’яченої питної води, ретельно перемішуючи до однорідної субстанції. Заповнюємо форму для випічки і ставимо в духовку на 50 хвилин при температурі в 180 градусів. Поки готується бісквіт, підемо далі.

4. В маленькій ємності перемішуємо компоненти крему, крім масла. Ставимо їх на плиту, систематично перемішуючи, до моменту утворення густої консистенції. Знімаємо, нехай вони остигають. Потім кладемо розтоплене вершкове масло і збиваємо суміш міксером. Відправляємо крем в холодильник на 20 хвилин.

5. Перемішані какао, цукор, борошно і молоко ставимо на плиту, поки не закипить глазур. Потім кладемо трохи масла і помішуємо до моменту повного розчинення.

6. Створюється торт шляхом ділення бісквіта на три коржі. Кожен з них обмазуємо кремом, а верхній поливаємо глазур’ю. Зверху його можна присипати горіхами для смаку.

Процес приготування одного з найпростіших тортів закінчено. Їжте на здоров’я. Смачного!

Читайте також: Завалить снігом: синоптик повідомила штормовий прогноз погоди в Україні

За матеріалами: academy.oetker

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page