fbpx

Провела свою дорогоцінну родину до поїзда, посадила в вагон – все чисто. Дізналася, що вони орендували номер на 4 дні. Перші два дні я спілкувалася з усіма – все нормально, а ось на третій день я розмовляла з сином, і він мені все випадково видав. Сказав, що живуть вони разом з однією тіткою, яка разом з ними їхала в поїзді (сіла на другій зупинці), і орендували номери разом, щоб дешевше було

Нікому не бажаю пережити зраду найрідніших людей. Нікому не бажаю випробувати те ж саме, що відчуваю зараз я. Як поводитись – не знаю, може підкаже хто-небудь, може не одна я така щасливиця, і хтось уже пережив подібне?

Вибачте за сумбурність, я зараз все поясню. Прожила я з чоловіком 16 років, є донька 14 років і син 10 років. Спочатку жили дружно, але може потім я трішки перегинала палицю, як багато жінок: мало заробляєш – влаштовуйся на другу роботу, постійно зайнятий – чому не з сім’єю?! Чесно кажучи, це на мене так подружки впливали, а я піддавалась їхньому впливу Ось саме ця друга робота чоловіка (торговим представником) і стала для нас проблемою.

Робота вільна з налагодженням партнерських стосунків, щоб вдало реалізовувати продукцію. Непогано на ній почувався чоловік, розвивався, згодом навіть почав роз’їжджати іншими містами. Саме там, в своїй організації він зустрів її – молоду викрадачку сердець. Три роки я не здогадувалася про їхні стосунки, навіть ні про що не здогадувалася. Так, у нього були відрядження, і він не ночував удома, але ніби й квитки були в порядку, я вірила, що він тільки працює. Тільки от потім я дізналася, що ці його поїздки були не по роботі.

Були грандіозні розбірки, і як би чоловік не заперечував, що це просто його робота і його колега, я бачила по очах: ​​не просто! Чому він від мене тоді приховував, що їздить не один? В принципі, він здався, сказав, що їх стосунки вже затягнулися на кілька років, що любить він мене, а з нею просто було легко: вона його не напружує грошима і сім’єю. Сказав, щоб я його пробачила, але я вже готова була подати на розлучення, хоча поки відклала цю думку.

Почали жити в різних кімнатах, хоч і вели спільне господарство: я його годувала і сорочки прасувала. Але пустити його до себе – ну вже ні! Він говорив, що його колишня пасія звільнилася, що він не знає де вона і як – все перегоріло! Так пройшли три місяці. Я навіть десь в душі відтанула, готова була пробачити чоловіка, навіть зблизилися трохи, як раптом знову відрядження на 4 дні на наш славнозвісний гірський курорт! Я знову в сльози і в ревнощі, мовляв – чи це справді відрядження? Чи знову та баламутка на горизонті засяяла?

Він мене запевняв, що це не так, і якщо я йому не вірю – він може взяти дітей з собою. У школі на тиждень він домовитися, не проблема – з урахуванням дороги якраз тиждень. Діти в захваті, та й я заспокоїлася – значить все нормально. Провела їх до поїзда, посадила в вагон – все чисто. Дізналася, що вони орендували номер на 4 дні. Перші два дні я спілкувалася з усіма – все нормально, а ось на третій день я розмовляла з сином, і він мені все випадково видав. Сказав, що живуть вони разом з однією тіткою, яка разом з ними їхала в поїзді (сіла на другій зупинці), і орендували номери разом, щоб дешевше було, і на ім’я по батькові назвав її – нашу розлучницю!

Найжахливіше, що я побачила по телефону – син зрозумів, що бовкнув зайвого і по-дитячому став казати що він все переплутав. Я бачила, що він на когось дивиться, там йому щось шиплять, хихикають і подають знаки. Потім син зовсім розгубився і вимкнувся. Я тут же почала телефонувати по всіх номерах, але мої дзвінки або скидали, або просто не відповідали. Потім зателефонувала донька, сказала, що це був розіграш, а тато зараз на важливій роботі і прийде пізно.

Ніч я провела у сльозах. Ну хай чоловік – я зрозуміла, що від нього можна всього очікувати. Але діти! Підмовив сина і цілком уже дорослу доньку, яка розуміє що до чого! Невже заради того щоб пропустити школу і з’їздити у гори вони теж готові обманути матір? А чи знали вони про стосунки їх батька і цієї жінки, якщо так легко взяли її до себе жити? Адже син дуже просто назвав її ім’я по батькові, а потім раптом став відпиратися! Та й чому чоловік без побоювання взяв з собою дітей – значить, вони все знали і покривали тата? Це ж очевидно, що вони усвідомлювали все! Як я тепер зможу їм довіряти?

Сьогодні мені цілий телефонує чоловік, я слухавку не беру. Подзвонила донька, вибачалася за безглуздий розіграш, і син підтверджував, але стільки фальші в їх голосі, стільки нісенітниці. Не вміють вони ще обманювати! Видно ж, як їх підмовили. Вони щебетали один за іншим, я тільки плакала і кивала – нічого їм не відповідала. Завтра вранці вони виїжджають, скоро вся сім’я приїде, а я не готова їх прийняти, навіть дітей. Я просто сама піду з дому. Одна! Напевно це єдиний варіант. Або як мені тепер робити? Навіть не уявляю!

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page