fbpx

Причиною нашої суперечки з дружиною став звичайнісінький побут – справа в тому, що я працюю віддалено, а вона ходить на роботу. У домі накопичився брудний посуд, а у мене тоді був завал по роботі, тому якось не викроїв часу на миття. Взагалі у нас домовленість – вона готує, а я мию, але в той день не вийшло

Днями сильно посварилися з дружиною – я, грюкнувши дверима, поїхав до найкращого друга, який мене завжди підтримував в подібних ситуаціях. Він дозволив деякий час перекантуватися у нього – щоб я міг привести в порядок думки і розібратися у всьому, пощастило, що його сусіди по квартирі, кімнату яким він здавав, недавно з’їхали.

Того вечора ми довго сиділи на кухні і обговорювали подію – він всіляко підбадьорював мене, хоч і підкидав думки, що дружина в даній ситуації неправа – ну, на те він і друг, щоб мене підтримувати.

Причиною нашої суперечки з дружиною став звичайнісінький побут – справа в тому, що я працюю віддалено, а вона ходить на роботу. У домі накопичився брудний посуд, а у мене тоді був завал по роботі, тому якось не викроїв часу на миття. Взагалі у нас домовленість – вона готує, а я мию, але в той день не вийшло.

І все б нічого, якби вона не випалила:

Сидиш собі цілий день вдома, в комп’ютер втикаєш, невже складно було відірватись від дивану і помити тарілки? Куди тепер їжу накладати?

Щоб ви розуміли, для мене така фраза – найпотужніший тригер. Справа в тому, що багато людей просто не розуміють, що віддалена робота – теж робота і займає нітрохи не менше часу, ніж робота звичайна (а то і більше, адже в офісі повно колег, які витягують тебе з робочої обстановки на каву).

Коли ми з другом вже розбрелися по кімнатах, я почув, як він розмовляє телефоном зі своєю дівчиною і як тепло і ніжно вони спілкуються. Я згадав наш перший рік з дружиною і навіть трохи защеміло в серці. Я зрозумів, що зробив помилку, накричавши на свою кохану, хіба таким чином можна вирішити проблему?

Я підскочив з ліжка, вибачився перед другом і вилетів з квартири. По дорозі я заскочив у квітковий магазин і купив величезний букет троянд, після чого викликав таксі і поїхав додому.

Вдома чекала дружина, яка теж місця собі не знаходила – я сотню раз вибачився перед нею і міцно обняв. Відтоді я не дозволяю собі підвищувати на неї голос – кожен раз згадую, як тепло ми спілкувалися в перший рік стосунків.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page