fbpx

Приготувала торт з йогурту з малиновою начинкою: з’їли буквально за хвилину

Як щодо десерту, який поєднує в собі смачну малину і вершковий крем?

Тоді зверніть увагу на цей тортик. Він готується просто, але досить незвично, а виходить десерт неймовірно ніжним і смачним.

Що потрібно для приготування десерту?

– 350 г простого йогурту

– 60 г цукру

– 1 чайна ложка ваніліну

– половина лимона (видавіть з нього сік)

– 250 г. збитих вершків

– 250 г. малини

– 150 г. тіста для печива

– малина, ожина і чорниця для прикраси

Рецепт приготування:

1. У йогурт додайте цукор, ванілін і лимонний сік. Потім збийте вершки, після чого додайте до йогурту.

2. Помістіть сито в миску і витріть його чистим кухонним рушником. Влийте йогуртовий крем і охолодіть суміш протягом ночі. Пюре з малини пропустіть через сито і відправте в морозильник на ніч.

3. На наступний день маса охолодженого йогурту повинна бути стійкою до проколів. Використовуйте ложку, щоб зробити поглиблення в середині йогуртового крему. Він повинен бути таким же великим, як миска, в якій малинове пюре було заморожено.

4. Потім вийміть малинове пюре з миски і помістіть його в поглиблення йогуртового крему. Тепер закрийте поверхню ложкою йогуртового крему.

5. У форму для випічки покладіть пергамент. Бічні сторони змастіть олією. Далі запресуйте готове бісквітне тісто в форму для випічки, діаметр якої дорівнює розміру сита, в яке ви залили йогуртовий крем. Потім випікайте бісквітне тісто протягом 12 хвилин при температурі 180 ° C.

6. Після того як бісквіт спечеться, остудіть його. Потім на нього поверх викладіть йогуртовий крем, наповнений замороженим малиновим мусом.

7. Нарешті, переверніть йогуртовую «бoмбу», обережно видаліть папір і сито. Прикрасьте навколо десерт малиною, ожиною та чорницею. В такому фруктовому кільці торт виглядає дуже незвично.

Висновок:

Сподіваємося, що тепер ви знаєте, як можна зробити такий незвичайний, фруктовий десерт з незвичайним смаком. Такий торт можна подавати з трав’яним або зеленим чаєм.

Читайте також: Він запитав у Бога: Чому жінки плачуть?

За матеріалами

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook.

You cannot copy content of this page