fbpx

Приїхала невістка до свекрухи в гості вся в сльозах – чоловік пішов до іншої жінки. Мати довго не думала, дізналася адресу розлучниці і пішла до неї додому

Тетяна Леонідівна чекала в гості сина з невісткою. Вони не бачилися вже кілька місяців, тому жінка передчувала радість від зустрічі з рідними. Яке ж було її здивування, коли на порозі з’явилася одна тільки невістка. Заливаючись сльозами, жінка промовила, що син Тетяни Леонідівни кинув сім’ю і пішов до іншої. Тоді свекруха вирішила будь-що допомогти улюбленій невістці і напоумити сина. І ось що з цього вийшло.

Життя на самоті

Тетяні Леонідівні трохи за сімдесят, вона живе в селі, де народилася і виросла. П’ять років тому жінка овдовіла і залишилася одна-однісінька в порожньому будинку, де ще недавно вони жили з чоловіком і двома дітьми. Як швидко летить час! Дочка і син отримали освіту, створили сім’ї і переїхали жити в місто. Все-таки там більше можливостей, перспектив знайти хоч якусь роботу. У селі з працевлаштуванням було зовсім сумно.

Після того як не стало чоловіка діти стали наполегливо запрошувати Тетяну Леонідівну переїхати жити до них, щоб вона не нудьгувала. Однак жінка звикла до сільського життя: своє господарство, город, худоба плюс свіже повітря. Життя в приватному будинку влаштовувало її більше, ніж в задушливій квартирі, тому вона відмовилася.

Довгоочікувані гості

Діти періодично відвідували маму, привозили гостинці. Днями мав приїхати син з невісткою. Тетяна Леонідівна з нетерпінням чекала появи родичів, приготувала багато смакоти, накрила стіл.

Нарешті поруч з будинком з’явилася сіре авто. З машини вийшла невістка Ольга. Тетяна Леонідівна з подивом виявила, що жінка була одна. А де ж чоловік Микола? Тетяна Леонідівна пішла зустрічати невістку. Ольга йшла вся в сльозах. На питання свекрухи, що трапилося, жінка попросила пройти в будинок і поговорити там.

Тетяна Леонідівна не на жарт стривожилася. Може, щось трапилося з Миколою? Чому він не приїхав? І чому невістка плаче? Літня жінка від хвилювання схопилася за серце, але невістка поспішила її заспокоїти, сказавши, що її син живий-здоровий. Навіть занадто. Розмінявши шостий десяток, він кинув сім’ю і пішов до жінки на п’ятнадцять років молодше.

Нова вчителька

Микола працював учителем фізкультури в школі. Ольга працювала в тому ж навчальному закладі: викладала дітям англійську мову. Разом вони прожили понад чверть століття, народили двох дітей. Старша дочка недавно вийшла заміж і тепер живе окремо від батьків. Молодша вчиться в сьомому класі і живе з ними.

Нещодавно в школі з’явилася нова вчителька хімії – Наталя. Вона в розлученні, виховує двох доньок. І ось ця сама Наталя стала надавати Миколі знаки уваги. То поруч сяде, то починає кокетливо реготати в його присутності, то захоплюється його фізичною формою або тим, як він знаходить спільну мову з дітьми. Загалом, вона стала прямо-таки прихильницею Миколи і дивилася на нього, як на свого кумира.

Загострення конфлікту

Звичайно, Ольгу така ситуація не влаштовувала. Вона ревнувала чоловіка і дорікала йому в тому, що він заграє з Наталею. І це на очах у дружини! Подружжя стало все частіше сваритися. Наталі це було тільки на руку. Побачивши пригнічений стан Миколи, вона тут же починала розпитувати про причини поганого настрою. Чоловік, недовго думаючи, розповідав всі подробиці сімейних драм. Наталя стала для нього порадницею і найкращою подругою. Ну а де дружба і симпатія, там і до пристрасного роману недалеко. Як тільки діти пішли на літні канікули, Микола зібрав речі і пішов до Наталії.

Зустріч з розлучницею

Тетяна Леонідівна втішила невістку і пообіцяла їй допомогти. Зібравши речі, вона поїхала з Ольгою в місто. Син на дзвінки не відповідав. Тоді жінці не залишалося нічого іншого, як відправитися в школу, де він працював. На робочому місці вона сина не виявила, тому вирішила заглянути в учительську.

У кабінеті сиділо багато вчителів, в основному одні жінки. Тетяна Леонідівна запитала, хто з них Наталія Володимирівна. Виявилося, це струнка блондинка з червоними губами, яка сиділа біля вікна.

Розлючена Тетяна Леонідівна спробувала присоромити Наталю і закликати її до совісті, сказавши, що їй не соромно вести з сім’ї одруженого чоловіка, у якого двоє дітей. Колеги, як не дивно, стали заступатися. Мабуть, ще не знали, що Микола дійсно пішов до Наталії.

Тетяна Леонідівна вирушила до директора і там розповіла про моральне обличчя вчительки з хімії. Директор пообіцяла поговорити з розлучницею і розібратися в ситуації. Заодно Тетяна Леонідівна дізналася адресу Наталії та вирішила пошукати сина там.

Відверта розмова

Микола, дізнавшись про візит матері, запрошувати її додому не став, а вийшов поговорити з нею в парк. Мати присоромила сина і стала читати йому моралі, не даючи вставити ні слова, після чого раптом змінила тон і повідала про те, як сильно переживає молодша дочка, як не може повірити в те, що батько їх кинув. Звичайно, це було дещо перебільшено: дівчинка гуляла з друзями, сиділа в соціальних мережах, відвідувала улюблену спортивну секцію і не сильно сумувала.

Проте розмова з мамою змусила Миколу задуматися. Коли Наталя попросила його зводити її дочок в зоопарк, чоловік огризнувся, що, мовляв, у нього є своя дочка і їй, напевно, теж хочеться в зоопарк. Слово за слово, почалася сварка. У підсумку Микола зібрав речі і повернувся до дружини.

Читайте також: Розумні жінки ніколи не діляться цими секретами

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page