fbpx

Приїхала я до сина на гостину. Пів року мене не було, а тут такі зміни. Невістку не впізнати зовсім: схудла, зачіску змінила,, пофарбувалась. Пурхає по квартирі метеликом і увесь час перед дзеркалом крутиться. Моє досвідчене око одразу все побачило і зрозуміло. Зволікати не стала – вирішила одразу все сину розповісти

Моєму синові тридцять шість років, моїй невістці тридцять чотири роки. Вони одружені вже п’ятнадцять років, і мають двох синів. Живуть вони далеко, п’ятсот кілометрів від нас. Тому бачимося ми не дуже часто. Приблизно п’ять разів на рік. Ось і нещодавно я приїхала погостювати до дітей. Але помітила явні зміни в їхній родині.

Моя невістка покращала: схудла кілограмів на десять, метеликом пурхає. До цього вона завжди була видною жінкою, але ніколи не переймалась цим. А тут такі зміни. Я була дуже здивована. Робочий графік у неї два через два. Але два вихідних дні вона не сидить вдома, то на фітнес піде, то на зустріч з подружками. Скрізь встигає. Раніше вона не носила підбори, тепер тільки на шпильках бігає. Волосся пофарбувала у світлий колір. Хоч до того окрім хвостика нічого не робила, а тут укладки і зачіски різні.

Син мій, як завжди, цілими днями пропадає на роботі. Начебто в сім’ї у них все нормально. І невістка встигає і з дітьми, і з дому порядок підтримувати. Причепитися ні до чого. Але ось я відчуваю, що вона має стосунки на стороні. Моє досвідчене око не обдуриш, я відчуваю підступ. Я теж жінка і розумію природу таких змін, нічого не відбувається просто так. І якщо мій син нічого не бачить, то я припускаю, що скоро так сім’я розпадеться.

Може їй як жінці уваги не вистачає? І вона, таким чином, дає сигнал чоловікові: опам’ятайся, я у тебе така гарна. А може, вже давно сигнали переросли в пошуки можливості змінити життя? Мені, звичайно, неприємно було це робити, але я вирішила поговорити з сином. Коли я почала розмову, він не дослухав, і з металом у голосі попросив мене не втручатись у їх родину ніколи і ніяк. Я частково з ним згодна. Але якщо він не бачить, що у нього перед носом відбувається, значить, йому потрібно показати. Просто не встигне озирнутися, як дружина втече з коханцем. А зараз можна ще що-небудь зробити.

Я думаю що з рогами ходити незручно. Я сама не люблю порадників, але в цьому випадку просто не можу мовчати. Ну як йому відкрити очі? Не можу ж я її ловити на гарячому. І дивитися на те, що відбувається байдуже теж не в силах.

Стільки років моя невістка практично не фарбувалася і не стежила за собою. А тут такі зміни за півроку. Ну як можна цього не помітити? Я дуже люблю своїх онуків, і дуже переживаю. Якщо мої підозри підтвердяться, то розлучення не уникнути. Думаю, що після цього я не зможу їх бачити. А так вони кожні канікули у мене. З іншого боку, якби потім син зрозумів, що я знала і мовчала, він би мені цього не пробачив.

Виходить, в будь-якому випадку я опинюся винуватою. Ну не можу ж я підійти до невістки і сказати: не зраджуй чоловікові. Хто мене слухати буде? Так, некрасиво лізти в чужу сім’ю, але іншого виходу я не бачу. Або спробувати дійсно поговорити з дружиною мого хлопчика? Хоча, я все що могла – зробила, нехай тепер самі розбираються.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page