fbpx

Реальна історія. Наречена виголосила тост і вигнала присутніх зі свята. Гості ошeлешено замовкли, а потім поволі вибачаючись перед молодятами розійшлись

Реальна історія. Наречена виголосила тост і вигнала присутніх зі свята. Гості ошeлешено замовкли, а потім поволі вибачаючись перед молодятами розійшлись.  Джерело

Так, за інформацією кореспондентів, 23-річна мешканка Бостона на ім’я Холлі виходила заміж за свого 26-річного коханого Вільяма. На весілля вони заздалегідь покликали багато гостей, орендували для святкування велике кафе, організували живу музику і яскраве оформлення.

Читайте також: Вона не послухала нікого. Хотіла подарувати Олегові, який так любив її дівчаток, сина. Але все обернулося трaгедією. Так швидко, що він навіть не встиг натішитися повідомленням молоденької медсестри: «У вас син». За хвилину усі заметушилися, забігали, його Таню кудись повезли 

Але вже з самого ранку в день весілля на обличчі нареченої не було радості. На питання оточуючих Холлі відповідала, що все гаразд. Але не посміхалася американка навіть на урочистій церемонії, а також зберігала похмурий вираз обличчя під час виголошення тостів гостями. І лише в момент, коли вона сама взяла слово, щоб виголосити тост, все встало на свої місця.

Холлі розповіла про те, що її так засмутило. Справа в тому, що вранці в день весілля вона приводила себе в порядок в своїй кімнаті, а більшість гостей зібралися біля її під’їзду, чекаючи виходу нареченої. Завдяки прочиненому вікна, американка прекрасно чула розмови гостей, серед яких були її подруги і близькі родичі. Холлі почула, як вони обговорюють її і крuтикують. Гості, які думали, що наречена їх не чує, називали її занадто товстою і негідною нареченого. А її подруги під час бесіди біля під’їзду зійшлися на тому, що кожна з них б набагато краще підійшла нареченому, ніж «ця Годована кoрова» , як вони її назвали.

Наречена під час свого тосту заявила, що такими своїми словами гості зiпсували їй свято, тому вона більше не хоче їх бачити. Спочатку всі присутні супроводили такий несподіваний для них тост нареченої декількома секундами мовчання, а після цього стали один за одним вставати, вибачатися перед Холлі і виконувати її прохання, залишаючи заклад. Наречений, в свою чергу, підтримав кохану і поклявся їй у тому, що не поділяє думки гостей. Він назвав її найкрасивішою дівчиною, яку коли-небудь зустрічав. А наявність у неї зайвої ваги, за словами Вільяма, абсолютно його не бентежить.

Весілля закохані залишилися відзначати вдвох. Холлі перестала спілкуватися зі своїми подругами і багатьма родичами, слова яких так її зачепили.

You cannot copy content of this page