fbpx

Рейс до Одеси з незрозумілих причин затримується, літак вже цілу годину стоїть на злітній смузі, пасажири сидять в салоні, тихо лаючи всіх, укупі з найближчими родичами екіпажу. Повз них живенько снують чимось стурбовані стюардеси, по полю бігають аеродромні службовці – повна плутанина і бардак

Рейс до Одеси з незрозумілих причин затримується, літак вже цілу годину стоїть на злітній смузі, пасажири сидять в салоні, тихо лаючи всіх, укупі з найближчими родичами екіпажу, мляво відганяючи настирливих мух і потерпаючи від нестерпної спеки.

Повз них живенько снують чимось стурбовані стюардеси, по полю бігають аеродромні службовці – повна плутанина і бардак, чути їхні голосні розмови і роздратування. Потім, нарешті, хтось із стюардес голосно питає на весь салон:

– Шановні пасажири! Хто здавав в багаж ЛИЖІ?.. Здивування на обличчях.

– Пасажири! Повторюю: хто здавав в багаж ЛИЖІ? !!

Люди починають переглядатися і тут помічають мирно дрімаючого на місці 13 – Б суб’єкта характерної одеської зовнішності невизначеного віку. Стюардеса підходить до нього, обережно будить:

– Вибачте, це бува не ви везете лижі? ..

Суб’єкт, відкриваючи очі:

– Так: я, а шо таке?!

– Вибачте, там така проблема: Хм .. Ми, здається, загубили одну лижу: але ви, будь ласка, не хвилюйтеся. Ми зараз її знайдемо, не хвилюйтеся.

– А хто вам таки сказав, шо я везу ДВІ?!!

Фото ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page