fbpx

Рейтинг найгірших дружин по Знаку Зодіаку

Хто вони?

Постарайтеся перед початком відносин перевіряти любовну сумісність з партнером, щоб потім ймовірні негаразди не стали для вас неприємним сюрпризом. Пам’ятайте про те, що десь є людина, яка ідеально підійде вам у всіх аспектах.

Жінка-Овен.

Ці дами дуже цінують свою свободу. Звичайно, з Овнів виходять хороші мами, але шлюб – це не тільки відносини діти-батьки, але і відносини любoвні. Овни гарячі і прекрасні, але вони не готові йти на компроміси. Чоловіка вони можуть пригнічувати, оскільки сила волі і характеру у них просто незвичайна.

Жінка-Телець.

Тельці – погані дружини, так як вони занадто сильно зосереджені на собі. На першому місці стоїть їх щастя, а вже потім – щастя всіх оточуючих людей. Тельці не люблять чоловіків, які намагаються їх у чомусь обмежити. Від таких вони можуть піти навіть в день весілля. Це найскладніші жінки, з якими важко налагодити контакт.

Жінка-Діва.

Якщо чоловіки-Діви – це еталон спокою і дипломатичності, то жінка-Діва – це тиpaн, який робить все саме так, як потрібно їй самій. Більшість Дів настільки часто виявляють свою самодостатність, що просто відлякують цим протилежну стать. Нерідко чоловіки, засліплені красою Дів, розуміють, що вляпалися в халепу, занадто пізно.

Читайте також: Ці шість красивих зодіакальних пар просто приречені на розлучення

Жінка-Терези.

Цим жінкам потрібно неймовірно багато уваги, без якого вони будуть самі не свої. Вони нерідко змушують своїх чоловіків ревнувати, самі того не бажаючи. Більшості представників сильної статі це не до вподоби, тому Терезів складно назвати гарною кандидатурою на роль дружини. Це вірні й красиві жінки, але вони ніколи не будуть проти чужого уваги.

Жінка-Стрілець.

Стрільці – хороші дружини, але тільки на самому початку відносин. Як то кажуть, чим далі в ліс, тим більше дров. Жінки, народжені під цим Знаком Зодіаку, на думку астрологів, не вміють протистояти своїм бажанням, тому не зважають на чоловіками. Вони егоїстичні, а егоїзм руйнує любов.

За матеріалами.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page