fbpx

Рідна мама чоловікової дочки виїжджає за кордон, аби там вийти заміж. Він уперся і не дає згоди на те, аби дитина їхала. Усе я розумію, але мені те дитя навіщо? Якщо мама поїде а мала залишиться, то, що? Привіт Олю, ти мама восьмирічної чужої доньки. Чоловік постійно на роботі а я повинна буду знаходити спільну мову з не своїм дитям?

3 роки тому я вийшла заміж. До мене мій чоловік вже був одружений, і у нього була дочка п’яти років. Я знала про попередній шлюб, і спокійно до цього поставилася. Але минуло три роки, і чоловік вирішив забрати дочку жити до себе. Цього я ніяк не очікувала, тепер ми будемо її виховувати. Не можу сказати, що я проти цього. Але у мене поки немає ще своїх дітей, ми тільки планували це. Але тепер у мене буде прийомна дочка, яку я повинна виховувати як свою. Мені трохи лячно. Я не знаю як себе поводити з цією дитиною.

Строго я розмовляти не зможу, адже чоловік може це неправильно зрозуміти. А, якщо буде дорікати в нехорошому ставленні до дитини, тому що вона мені не рідна. Але і потурати у всім примхам не можна, це ні до чого доброго не доведе. А раптом, вона не буде мене слухатися, не поважатиме? Все-таки я їй чужа, а вона вже все розуміє.

Дитина прожила вісім років з рідною матір’ю, а тепер їй доведеться змінити своє життя. У нас поки складалися непогані відносини, вона часто приїжджала до нас у вихідні. Але жити з нами постійно, це зовсім інша справа. І нам доведеться повністю змінити своє життя і звичайний ритм. Вона вже ходить в школу, потрібно буде з нею займатися, приділяти багато часу її вихованню. Адже це дівчинка. А я хочу своїх дітей.

Я розумію, що дитина ні в чому не винна, але чомусь не хочу, щоб вона жила з нами. Мене все влаштовувало і до цього. Дитина приїжджала іноді, ми гуляли з нею в парку, купували їй обновки. Всіх все влаштовувало, навіщо щось міняти? Її рідна мати зібралася їхати жити за кордон, вона там знайшла собі нареченого. А чоловік переймається, що її більше ніколи не побачить. Тому і не дав своєї згоди на від’їзд. Як не дивно, його колишня дружина швидко погодилася. Мабуть вирішила, що дочка їй там ні до чого. Я, звичайно, як жінка її не розумію. Залишити власну дитину, заради коханця – це нерозумно. Хоча вона сказала, що коли грунтовно там влаштується, все одно забере дитину до себе. Але хто знає, коли це буде. І станеться це взагалі.

Я тепер розумію, що дуже скоро моє життя круто зміниться, і не знаю в який бік. Хочу спробувати переконати чоловіка, що дитині краще з мамою. Ну нащо нам чуже дитя. Він уперся, а розсьорбувати ж мені.

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головна картинка – pexels.

You cannot copy content of this page