fbpx

Рідна мати сина мого чоловіка хоче його забрати, але як? Як я можу його віддати? Адже я виховувала його всі ці роки, він моя частиночка, я приросла до нього всіма своїми частинами своєї душі

Кілька років тому я познайомилася зі своїм чоловіком, він тоді тільки розлучився і став батьком-одинаком. Його колишня дружина покинула їх з дворічним сином і поїхала в невідомому напрямку. І не з’являлася протягом трьох років, до минулого тижня.

Всі ці 3 роки ми будували свою сім’ю, а Олексійчик, син чоловіка від першого шлюбу, став мені рідним. Своїх дітей у нас поки немає, тому вся моя увага дістається йому. Я вирішила, що в садок його водити не буду, так як працюю вдома(віддалено) – ось і проводжу цілі дні з дитиною. Мені це дуже подобається, і я синочка дуже люблю.

Але минулого тижня з’явилася рідна мама Олексійчика і повідомила, що повернулася в місто на завжди і найближчим часом забере сина до себе. Як? Як я можу його віддати? Адже я виховувала його всі ці роки, він моя частиночка, я приросла до нього всіма своїми частинами своєї душі. Чоловік теж здивований і має намір йти в суд, тому що це якийсь сюр: мати, яка покинула сина, через 3 роки повернулася, і хоче, щоб все було як раніше.

Я поки не знаю, що буде далі, але дуже хочу, щоб Олексійчик залишився з нами, я його дуже люблю. Він мій син.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page