fbpx

Рідні та подруги досі не могли повірити в те, що Анна збирається заміж, адже їй 50! Та й сама жінка не йняла віри в це

Рідні та подруги досі не могли повірити в те, що Анна збирається заміж, адже їй 50! Та й сама жінка не йняла віри в це, проте точно знала, що скільки житиме, стільки й любитиме, не дивлячись на те, що життя вже не один раз перевіряло її.

Уперше Анна закохалася ще в школі. Вадим був добрим та ніжним. Після закінчення школи він пішов до аpмії, а вона – навчатися в університет. Анна чекала 2 роки свого коханого й дочекалася. Після закінчення університету дівчиною вони почали жити разом. Вадим усім розповідав, яка в нього вірна та розумна дівчина й господарство як гарно веде, а заміж при цьому не кликав. Так минув рік, потім другий, третій… й Анна вирішила поговорити з Вадимом начистоту. Хлопець відповів, що не готовий до одруження, й дівчина пішла, грюкнувши дверима.

Анна довго чекала коханого з обручкою, та він так і не прийшов. Через півроку дівчина дізналася, що він одружився з іншою. Анна була в розпачі та люті. Вона вирішила на зло колишньому коханому скоріше вийти заміж, і так і зробила.

Антон був не першим зустрічним, проте знали вони один одного не досить довго. Він був старшим за Анну, мав квартиру та високооплачувану роботу. В Анни було все, окрім кохання, тому вже через півроку подружжя подало на розлучення.

Другим чоловіком Анни став колишній однокурсник Валентин. Одного разу вони випадково зустрілися в кафе й більше не могли розлучитися. Згодом Анна та Валентин одружилися. Через рік на світ з’явилися дівчатка-близнючки. Спочатку Валентина звільнили з роботи, а потім він «влився» в батьківський бізнес. Перші роки це не приносило майже ніякого доходу, проте потім бізнес пішов угору. Згодом Валентин став гарно заробляти, та Анні гроші він не давав, рахував кожну копійчину й за все вимагав звіт.

Анна вийшла на роботу через два роки після народження доньок і встигла за ці роки отримати підвищення, та тепер заробляла вона набагато менше за чоловіка, це його виводило з себе. Коли Анна запропонувала, щоб і вона приєдналася до сімейного бізнесу, свекруха їй відмовила. Жінка ще деякий час зачекала на зміни, а потім зібрала речі й повернулася до матері з двома дітьми.

Читайте також: Я була сама вдома, коли в двері подзвонили. Відкривши двері, побачила вaгітну жінку. Вона відразу ж з порога вона запитала, як будемо ділити чоловіка, і показала на свій живiт

Анні довелося влаштуватися на другу роботу, брати понаднормові, проте згодом вона накопичила необхідну суму й відкрила салон.

Майстрів у салоні було небагато, тому Анна закінчила перукарські курси й сама працювала в чоловічому залі. Через деякий час вона почала помічати, що один чоловік приходив надто часто, і чомусь чекав, поки вона звільниться. Він придивлявся до неї майже рік, а потім прийшов до салону з величезним букетом і запросив на побачення. Вони спочали зустрічатися, а згодом Олесь запропонував їй руку й серце.

Утретє заміж Анна вирішила вийти у 50 років, адже вона досі вірила в кохання. І хоча деякі сумніви були, після весілля вони розвіялися: Олесь оточив її такою любов’ю, ніжністю та турботою, що Анна шкодувала тільки про одне – що не зустріла його раніше.

За матеріалами – Час для себе.

Фото – ілюстративне

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page