fbpx

Рік тому я зробив непоправну помилку – втратив кохану людину. Спочатку мені було легко, я не шкодував про розлучення, думав, що життя стане краще. Але через деякий час усвідомив, що не можу жити без колишньої дружини, мені не вистачає її

Незабаром я почав робити спроби знову завоювати кохану. Я знав, де тепер працює колишня дружина і коли повертається додому.

Увечері я чекав її біля роботи, коли побачив, пробував заговорити, але вона навіть слухати не стала. Сказала, що не хоче бачити мене у своєму житті.

Річ у тім, що кохана ніяк не може пробачити моїх помилок. Коли ми були сім’єю, дружина хотіла проводити більше часу разом, а я любив гуляти з друзями.

Мирося намагалася в усьому мені потурати, підтримувати і бути поруч, але я не цінував такого ставлення до мене. Я часто йшов гуляти допізна, любив випити з друзями, завжди робив те, що хотів і не чув колишню дружину. Ми часто сперечалися через дрібниці, кохана просила мене допомогти по дому, але я знаходив відмовки, вдавав, що зайнятий. Я завжди вимагав від колишньої дружини більше і більше.

Незабаром після чергової суперечки ми вже не могли порозумітися, тоді я не ночував вдома, і Мирося пішла від мене. Я був щиро впевнений, що знайду набагато кращу дівчину, але кращої від моєї Миросі просто немає. Як я міг бути таким сліпим і не цінувати все, що вона давала мені?

На даний момент намагаюся виправити те, що накоїв. Я писав колишній дружині в соціальних мережах, просив дати останній шанс, говорив, що виправлюся. Мирося відповіла, що не вірить мені і не хоче жити більше з людиною, яка не цінувала її.

Я хочу повернути собі свою сім’ю і готовий все зробити заради цього. Нещодавно купив букет троянд і, дочекавшись моменту поки колишня буде йти на роботу, вручив їй. Але вона не прийняла мій подарунок, сказала, що нічого від мене не потрібно і що б більше до неї не смів наближатися.

Мені складно усвідомлювати, що я власноруч зруйнував свою сім’ю і позбувся всього, коханої дружини і щасливого майбутнього. Зараз моє життя наповнене сірими фарбами, я не можу знайти підхід до колишньої дружини, не можу заслужити довіру. Забути про неї і почати нові стосунки так само не виходить. Всі мої спроби закінчувалися тим, що я починав говорити дівчатам про минулі стосунки. Багато з них, після такого одкровення просто переставали спілкуватися зі мною.

Моя Мирослава – найдорожчий мені людина в світі і я готовий на все аби повернутися в сім’ю. Я навіть приходив до колишньої дружини додому, стояв перед нею на колінах і вимолював прощення, але погляд дружини став скляним, а серце кам’яним. Я щиро розкаювався у неї на очах, а їй було все одно.

Останнім моїм шансом стала колишня теща. Я навіть до неї за допомогою звернувся, хоч було дуже складно переступити через свою гордість. Але вона вирішила триматися нейтралітету і не лізти в наші стосунки.

Тепер я розумію, як моїй Миросі було зі мною важко. Адже я раніше чинив з нею так, як вона чинить зі мною зараз. Я не цінував колишню дружину тоді, а вона не хоче мені вірити зараз. Не можу переконати кохану жінку, що я дійсно змінився. Все одно дружина не підпускає мене близько до серця.

Як назад повернутися в сім’ю? Що ще зробити, щоб вона мене пробачила і повірила в те, що я змінився?

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page