fbpx

Роботодавець невдало пожартував над офіціанткою. Дівчина пішла до суду і отримала кругленьку суму

Роботодавець невдало пожартував над офіціанткою. Дівчина пішла до суду і отримала кругленьку суму  Джерело

Офіціантка не зрозуміла жарт роботодавця і пішла в суд Джоді Беррі працювала в ресторані Hooters. Одного разу офіціантка виграла корпоративний конкурс, в якості призу був обіцяний автомобіль «Тойота». Але роботодавець вирішив нагородити дівчину лише іграшкою …

Читайте також: – Моя мама пішла на Небо. Я теж хочу туди. Тітонько, ви не знаєте, який тролейбус їде на Небо?

За умовами конкурсу офіціантка продала більше всіх nива за місяць. Яке ж було розчарування Джоді, коли замість автомобіля вона отримала лише коробку з маленьким майстром Йодою з «Зоряних воєн».

Керівники мережі Hooters порахували, що «Іграшковий Йода» (по-англійськи «той йода») звучить співзвучно слову «тойота» і цілком підійде для призу співробітниці.

Але Беррі жарт не оцінили. Вона тут же звільнилася з ресторану, а потім і подала в суд на компанію.

Читайте також: — Олeнь ти Василю, сохатий! – злe реготали мужики. – Про твою Маньку і Славка усе село вже знає, один ти нічого не чув

Представники Hooters намагалися все пояснити першоквітневим жартом, але адвокати дівчини були першокласними. І компанії довелося укласти з офіціанткою досудову угоду з виплатою компенсації. Точна сума не називається, але адвокати дівчини повідомили, що тепер Беррі зможе купити собі будь-яку модель «Тойоти», яку забажає.

You cannot copy content of this page