fbpx

Роман ніколи раніше не зустрічався із заміжніми, такі жінки були для нього під забороною. Але Марія глибоко запала йому в душу: «Познайомлюсь ближче, а далі будь, що буде!»

Рома повернувся з відпустки і виявив, що у торговому центрі, де він працював, відбулися значні та цікаві зміни. На їхньому поверсі з’явився новий відділ з новими симпатичними співробітницями.

Сам Роман працював продавцем у відділі побутової техніки. Він був молодим, зухвалим і наразі самотнім. Усі його колеги вже познайомилися з молодими продавцями з нового відділу. А там, до речі, працювали лише дівчата.

Ромі дуже сподобалася одна дівчина, яку звали Марія. Хлопець тихенько розпитував про неї колег і один із охоронців розповів:

— Моя теща живе з цим дівчиськом на одній вулиці, через будинок. Взагалі-то, Марійка заміжня і має дитину.

— Хм, і що в неї за чоловік? — поцікавився Рома.

— Звичайний. Працює на заводі.

— Зрозуміло.

Ромка ніколи раніше не зустрічався із заміжніми, такі жінки були для нього під забороною. Але Марія глибоко запала йому в душу: «Познайомлюсь ближче, а далі будь, що буде!».

У відділі, де працювала жінка, продавалися мобільні телефони, сім- картки, поповнювали баланс. Рома заходив до дівчат то поцікавитись телефонами, то поповнити рахунок, то щоб придбати зарядний пристрій для свого смартфона. Приводів було достатньо.

Але Марійка не виявляла до хлопця жодної цікавості, спілкувалася рівно, як і з усіма іншими.

Рома став наполегливішим. Хлопець запрошував Марію на обід. Намагався її розговорити, дізнатися про неї щось більше. При цьому не забував наголошувати на тому, який він позитивний, справжній лицар.

Звичайно, не безпосередньо, він розповідав історії, які показували його з найкращого боку.

Рома чудово розумів, що жінки люблять вухами, тому, коли він опинявся поряд з Марією у нього просто не закривався рот. Хлопець вже все для себе вирішив, він хоче бути поряд з цією жінкою! Те, що вона одружена, перестало бути для нього перешкодою.

А Марійці Рома не подобався зовсім. Так, він веселий, кумедний, але для неї він був лише другом. Вони пили разом каву, обідали та їздили додому, а більше їй нічого й не треба.

Жінка й сама не зрозуміла, коли її ставлення до Роми докорінно змінилося. Залишаючись вдома у свій вихідний, вона нудьгувала. Приходячи на роботу, шукала його підтягнуту постать серед колег.

Усі навколо помітили, що між Марією та Ромою пробігла іскра. Жінку відмовляли, казали, що міняти одного на іншого – лише даремно гаяти час. Однак на корпоративі Марійка дозволила Ромі себе обійняти. Потім вони вдвох втекли з кафе і гуляли, тримаючись за руки, притихлим вечірнім містом.

І раптом несподівано для себе Рома запропонував жінці переїхати до нього. А Марія взяла й погодилася.

Молоді люди продовжували зустрічатись, вони обирали такі місця, де їх точно не побачать знайомі. Під час однієї з таких прогулянок Рома сказав Марійці, що кохає її.

Він дивувався своїм почуттям. Як так сталося, що він закохався у цю милу, привабливу дівчину? Він не мав жодних серйозних намірів.

Марія теж не збиралася міняти своє життя. Хоча після появи дитини їхні з чоловіком почуття кудись зникли. Жінка стала не цікава своєму благовірному, він охолов. У неї тоді не було ні часу, ні сил щось виправляти. Потім все якось владналося, точніше Марії просто стало байдуже. Живуть і живуть, не гірше за інших.

Тільки з Ромою вона зрозуміла, що таке справжнє кохання, і якою палкою може бути справжня пристрасть. Жінка ще ніколи не відчувала, таких яскравих почуттів, тому нізащо не хотіла втратити це відчуття щастя.

І хоч є думка, що на чужому нещасті щастя не збудуєш, закохані вже шістнадцять років разом. Їхні почуття не згасли, а тільки розгоряються. У них ще все попереду!

Фото ілюстративне.

You cannot copy content of this page