fbpx

Росія вивела одразу сім військових кораблів з порту у Сирії через ймовірний авіаудар США

Одразу сім російських військових кораблів (у тому числі один підводний човен) покинули порт у сирійському місті Тартус та вийшли у відкрите море.

Про це йдеться у повідомленні Image Satellite Internacional (ISI), яка опублікувала супутникові знімки місцевості, пише “24 канал“.

На попередній фотографії видно російські кораблі у порту Тартуса, у том числі два підводних човна класу “Кіло” (за класифікацією НАТО). На іншій фотографії є лише один підводний човен.

“Зникнення більшості кораблів російського ВМФ з порту Тартус, Сирія. В даний час зниклі кораблі військово-морського флоту розташовані у морі через можливі майбутні удaри. Залишилася тільки один підводний човен класу Кіло”, — йдеться в повідомленні.

Варто зазначити, що за 100 кілометрів від порту Тартус стоїть удaрна група американських кораблів на чолі з авіаносцем ВМС США Harry S. Truman, які оснащені ракетами Tomahawk.

У групі, окрім головного авіаносця, є ракетний крейсер Normandy, а також ракетні есмінці Arleigh Burke, Bulkeley, Forrest Sherman і Farragut, Jason Dunham і The Sullivans, а також німецький фрегат Hessen. Після цього над авіабазою Росії в сирійській Латакії помітили бомбардувальники РФ з протикорабельними ракетами.

Читайте також: Pосія привела у готовність війська протиповітряної оборони, розвідки та ударні сили збройних сил

You cannot copy content of this page