fbpx

Розумію, що мене багато з вас осудять, але я був невірний своїй дружині. Так, я знаю, що це неправильно, але все сталося настільки швидко і раптово. Схаменутися і зрозуміти, що я роблю категорично не правильно, я зміг лише зараз

Просто за кілька років у шлюбі я перестав відчувати, що це означає, коли поруч з тобою красива і любляча дівчина. У нас все давно скотилося в рутину, і щастя нічого не приносить. І тим не менше, не дивлячись на всю красу і ті емоції, що я отримував з іншою, все було несправжнім.

Це було неправильно. Я це зрозумів і вирішив з нею розлучитися. Однак тепер я розумію, що вчинив ще більшу помилку.

Через кілька місяців після розставання вона прислала мені фотографії та відеозаписи наших зустрічей. Вона почала говорити, що розповість все дружині. Мовляв, якщо вже тепер ми не в стосунках, то платити ти будеш тепер так.

Дружині я досі не зізнався, і продовжую платити їй протягом трьох місяців. І мені ще гірше, ніж при невірності. Мені починає здаватися, що саме зараз я віддаю їй більше, ніж тоді. Адже так може тривати нескінченно, як мені здається. У неї ж ніяких причин припинити виманювання грошиків немає. Я фактично перебуваю в пастці, яка не дозволяє мені спокійно жити, і тепер єдиний спосіб вирішити цю проблему – розповісти все дружині.

Однак як тільки я уявляю що буде після. Постійні суперечки, непорозуміння і розлучення. Діти також залишаться з нею, а мене зобов’яжуть платити аліменти. Хоч іноді мені і здається, що вона може мене зрозуміти, але в глибині душі я усвідомлюю – це неможливо. Часом я уявляю себе на її місці, і я б ніколи не пробачив подібне. Для мене це щось невідоме і вкрай незрозуміле. При цьому я сам пішов на невірність – іронія долі. Адже так завжди і буває, коли твої ж принципи починають працювати проти тебе. Найбільша несправедливість, про яку ніхто не попередив.

Можливо, мені варто змусити її бути невірною мені. Тоді можна буде виправдати себе і зберегти сім’ю, хоча я цього і не хочу. Але така необхідність дозволить нам, і мені в тому числі, вирватися з цього замкнутого кола. Може тільки після того, як вона піде на невірність сама, то зможе зрозуміти мене без осуду? Якщо це єдиний вихід, який збереже сім’ю, то я готовий на нього піти.

Платити завжди не вийде, колись це обов’язково повинно припинитися. Однак розкритися при таких умовах досить раціональний крок.

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Інтермаріум.

You cannot copy content of this page