fbpx

Самоізоляція. Я працюю, дружина цілий день вдома. Я йду о 7.30 ранку на роботу, приходжу о 19.00 вечора. Моя кохана весь день “байдикує”, начальник її відправив у оплачувану відпустку. Дружина весь день лежить на дивані, дивиться серіальчики, може іноді почитати книжку або поговорити по телефону з подружкою. Дитину відправила до мами в село. Ну, скажіть на милість, будь ласка – чи маю право я, приходячи з роботи, розраховувати на вечерю?

На побутовому ґрунті сильно посварилися з дружиною! Поміркуйте, хто правий, хто винен.

Самоізоляція. Я працюю, дружина цілий день вдома. Я йду о 7.30 ранку на роботу, приходжу о 19.00 вечора. Моя кохана весь день “байдикує”, начальник її відправив у оплачувану відпустку. Дружина весь день лежить на дивані, дивиться серіальчики, може іноді почитати книжку або поговорити по телефону з подружкою. Дитину відправила до мами в село. Ну, скажіть на милість, будь ласка – чи маю право я, приходячи з роботи, розраховувати на вечерю, чистоту в домі і приємні слова. Я ходжу за продуктами, сам собі готую і перу, а у неї бачте вихідні!

Одного разу, прийшовши з роботи втомлений, почав її запитувати – де вечеря, у інших дружини, як дружини, а моїй на чоловіка байдуже! Сказав їй, що мені така не потрібна, йди. Живемо на моїй території. Образилася, перестала зі мною розмовляти, навіть розбірок не влаштовувала. Вранці, як завжди, пішов на роботу.

Повертаюся ввечері, а дружини немає! Зібрала речі в чемодан і пішла без попередження.

Подзвонив мамі в село, дружини там немає, мама не в курсі! Подзвонив двом подругам – вони теж не в курсі! Телефон дружини недоступний! Я розгублений, переживаю, починаю розуміти, як сильно я люблю, і вже не важливо готує вона чи ні, прибирає вона чи ні, аби повернулася.

Друг сказав, що може до іншого чоловіка втекла. Пізніше об’явиться.

“Де дружина, де дружина?” – ця думка довго не давала мені спокою. Увечері, в соціальній мережі бачу фото подруги моєї дружини – на ньому моя кохана і ця дівчина. Підпис: “Втекли від чоловіків і влаштували дівич-вечір!”. Знайшов адресу цієї дамочки і поїхав за дружиною (з квітами і ролами). Приїхав, а у них там музика, танці, веселощі і купа дівчат. Відкривши мені двері, дружина обімліла, і посміхнулася: “Як ти мене знайшов? Катю це ти зробила?”. Помирилися. Пощастило, що подруга Катя відзначилася залежністю від соціальних мереж і “спалилась”.

Ось така невигадана історія моїх хороших знайомих. Рада, що все завершилося добре. Хто правий, а хто винен, вже зовсім не важливо. Дружина хотіла “відпочити від каструль” на самоізоляції, а чоловік звик до затишку і комфорту! Цілий день на роботі, вже думав лише про себе. А з іншого боку, можна було б і піти на зустріч чоловікові, проявити турботу і тепло, адже він на самоізоляції працює на благо сім’ї. Жінка втомилася сидіти вдома і поїхала до подруги.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news суворо заборонений!

Заголовок, головне фото, текстові зміни. – редакція Intermarium.news.

Фото – ілюстративне(pixabay.com).

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page