fbpx

Сестра дивується, вона у мене дівчина завзята і їй не зрозуміло, чому я нічого чоловіку не сказала і тим паче, вирішила втримати його відвертою неправдою. Говорить. що на моєму б місці розлучилась не задумуючись. А моя логіка їй не зрозуміла

Познайомилися ми з чоловіком ще в юності, на дискотеці. Потім разом навчалися, працювали, побралися. Пройшли багато чого разом. В минулому році нарешті виплатили кредит за квартиру. Маємо двох діток.

Я завжди вважала чоловіка найближчою людиною.
– Він мені і чоловік, і подруга, і батько. – казала я подругам. – Скільки років живемо, а досі за ручку ходимо.

Андрій мій, треба віддати належне, був зразковий сім’янином і здавалося, крім мене та дітей його нічого не цікавило. Він був спокійним та невибагливим до побуту. Його, здавалося, влаштовувало все.

Так і текло наше розмірене сімейне життя. Сини підростають а я насолоджувалася спокоєм та тишею.

Якось, чоловік пішов у вбиральню, а його телефон усе не замовчкав я кликала кликала, а він як завжди сказав узяти трубку попросити перетелефонувати трішки згодом.

Я так і зробила, але й слова мовити не встигала. З динамику полився ніжний жіночий голос:

— Тільки не сердись, -говорила панянка ніжно, – Знаю, знаю. телефонувати зась, проте з цим світлом у мене інтернет зник. Ти сьогодні прийдеш? Я чебуреки твої улюблені приготувала і тортик домашній спекла. Ночувати залишишся? – не вгавала.

Я лиш кліпала очима. Потім сказала їй що то я і попросила залишити у спокою нашу сім’ю. адже я чекаю на дитину і ще двоє у нас уже є. Дівчина на тому кінці схлипнула і вимкнулась.

Чоловік вийшов з вбиральні і запитав хто то був, а я лиш посміхнулась і сказала, що знову якась реклама. Попросила його сходити зі мною до магазину де придбала усе, що потрібано аби приготувати його улюблені реберця в медові і все для домашнього торта. Коли ж Анатолій запитав, що за привід, я розплившись у посмішці сказала. що при надії і ми святкуватимемо.

Сестра дивується, вона у мене дівчина завзята і їй не зрозуміло, чому я нічого чоловіку не сказала і тим паче, вирішила втримати його відвертою неправдою. Говорить. що на моєму б місці розлучилась не задумуючись.

А я не хочу так просто віддавати такого прекрасного чоловіка якійсь іншій жінці. Так, мені гірко і неприємно, але він мій чоловік. у нас свій світ своє життя. Час мине усе забудеться.

Двоє дітей малих залишати без тата тільки тому, що він у гречку скочив? Хіба ж моя логіка не правильна?

17,11,2022

Головна картинка ілюстративна pexels.

You cannot copy content of this page