fbpx

Ще коли ми не були одружені, я взяла за правило контролювати свого супутника життя. Не хочу неприємних сюрпризів! Я перевіряла все, про що він говорив: передзвонювала знайомим з уточненнями, переглядала його телефон. Можливо, хтось скаже, що це низько або погано, але такі мої методи. Я хочу бути впевненою, що чоловік нічого не приховує

Я заміжня кілька років. Я вважаю, що досить вдало вийшла заміж. Звичайно ж, у нас шлюб по любові, але мій чоловік – завидна кандидатура. Він – молодий бізнесмен, який матиме хороший спадок. Дуже перспективний молодик скажу вам чесно.

Так ось, зовсім нещодавно я дізналася, що мого чоловіка є коханка. Ще коли ми не були одружені, я взяла за правило контролювати свого супутника життя. Не хочу неприємних сюрпризів! Я перевіряла все, про що він говорив: передзвонювала знайомим з уточненнями, переглядала його телефон. Можливо, хтось скаже, що це низько або погано, але такі мої методи. Я хочу бути впевненою, що чоловік нічого не приховує.

І ось, чергова перевірка показала, що у мене є привід хвилюватися. Я знайшла в телефоні чоловіка незнайомий номер телефону. Зазвичай я передзвонюю на всі номери та перевіряю абонента. Ніколи раніше, не було приводу для хвилювання. Але в цей раз мене чекав неприємний сюрприз. Коли я подзвонила, мені відповіла жінка. Коли вона підняла трубку, то промуркотіла в трубку щось ніжне і особисте. Вона думала, що це він телефонує. Природно, я відразу вимкнула зв’язок. Я ж не могла видати себе.

Такої підлості від свого коханого я не очікувала! Як він міг проміняти мене на якусь жінку? Чого йому не вистачає? Адже я ідеальна дружина. Я дуже начитана людина і завжди виписую багато розумних журналів. Все в нашій квартирі і побуті відповідає найновішим тенденціям і останнім порадам спеціалістів, які я знаходжу.

Чого йому ще потрібно? Я доглянута і ерудована у нашому домі порядок і життя налагоджене, хоч годинник звіряй? Знайшла спеціаліста, записалась на прийом, але це марно витрачені кошти. Він радить шукати причину в собі і змінити своє ставлення до життя і людей. Уявляєте?

Підкажіть, можливо хтось мав таку ж ситуацію. Як не втратити такого перспективного чоловіка?

Передрук без гіперпосилання на intermarium.news – заборонено.

Головне фото ілюстративне – pexels.com.

You cannot copy content of this page