fbpx

Що очікує нормального чоловіка, коли він зустрічає жінку після “токсичних” відносин

Що очікує нормального чоловіка, коли він зустрічає жінку після “токсичних” відносин?

Кажуть, що зустрічі з нормальним чоловіком передує пролонгований тpиндець по перебору мyдаків: якась кармічна передоплата за майбутнє щастя. Тільки от не дуже зрозуміло, за що нормальному мужику таке непорозуміння?

Жінка, яка встигла скуштувати всю красу токсичних (мyдацьких) відносин, – істота дивна, перелякана, насторожена, і з такими здібностями до марш-кидка в будь-яку хвилину, що не кожен спецназівець може похвалитися.

Ось тільки деякі баги, з якими тобі, нормальний чоловіче, доведеться зіткнутися, якщо тобі довелося опинитися в стосунках з жінкою, яка багато про тебе, нормальний чоловіче, чула, але бачила зовсім інший дослідний зразок.

Пункт перший, і він же основний – вона на тебе не розраховує. Мало того, що ти сказав, що заїдеш, вирішиш, допоможеш, зробиш! Вона стільки разів це чула, що вже звикла пропускати будь-які обіцянки повз вуха. Обіцяти, знаєш, не означає одружитися. Ні, вона сама доїде, вирішить і зробить. І не для того, щоб підкреслити твою неспроможність, а для того, щоб не відчувати чергового розчарування. Вона вже встигла фразу «не треба зачаровуватися, тоді і не потрібно буде розчаровуватися» зробити своїм життєвим девізом.

Читайте також: Всього два правила, які змінять ваше особисте життя нaзавжди

Не треба кричати з душа «Візьми в кінці кінців мій телефон і відповідай на дзвінок!». В її житті всі телефони були запаролені, і в них зберігалися всі таємниці (закреслено) брехня «мадридського двору». Вона до твоєї телефонної трубки на гарматний постріл не підійде.

Ну ось навіщо ти знову неприємно дивуєшся, коли говориш про свою роботу, плани на відпустку, і ось це твоє важковимовлене «люблю»? Ну так, не скаче від радості, не буде вже сяяти сонечком, в кращому випадку, мовчки ковтає без уточнюючих питань, в гіршому, ти спостерігаєш криву посмішку з біжучим в повітрі рядком «Плавали, знаємо».

Вдих-видих і грюкають вхідні двері. Ні, розборок і прояснення відносин не буде. Їх в її житті було достатньо. Слова давно вже нічого не значать, і давно вже не страшно, що все може закінчитися в будь-яку хвилину.

До речі, тебе знову не попередили, що в п’ятницю вона зустрічається з подругою, а вихідні – робочі, тому що черговий аврал? Спокійно. Дивись пункт перший.

Швидше за все про проколоте колесо, гнiйну ангiну і смepть улюбленого хом’ячка ти будеш дізнаватися не першим, і навіть не другим. Не треба обурюватися «Чому ти мені не подзвонила?». Не допоможе. Тобі ще мільйон разів доведеться повторити, що тобі можна і потрібно дзвонити, коли їй потрібна допомога і підтримка. Ні, її ніхто інший більш важливий і потрібний не підтримує. Просто дивись пункт перший.

І це ще не все. Але для того, щоб відчути ситуацію, і цього цілком достатньо.

І ось тепер скажи мені, нормальний чоловіче, навіщо тобі весь цей кордебалет зі сценами, незрозумілою звичайно логікою? Навіщо тобі ці складні ребуси і неспокійне життя? Ти що, мазоxіст? Втім, якщо ти дочитав до кінця то, мабуть, знаєш відповідь. І я знаю. І співчуваю. Але воно того варте. Так що удачі! І нехай у тебе все вийде!

Олена Потапенко

Опубліковано 23 грудня 2018 року

You cannot copy content of this page