fbpx

Що подарувати Левам на Новий рік? Зорі порадять, як вразити найексцентричніших

Все менше залишається часу до святкування Нового 2020 року. Ще роздумуєш, що подарувати знайомим Левам? Попроси підказки у зірок…

Представників цього знаку дуже важко не помітити. Вони завжди у центрі уваги та зачаровують кожного своєю щирою усмішкою й енергетикою. Проте здивувати таку цікаву особистість – не так просто як здається. Тож читай далі нашу добірку та надихайся ідеями подарунків.

Речі з історією

Леви – ще ті естети! Вони мають досконалий смак і надають перевагу вічній класиці, тому будуть у захваті від антикварних речей. Зверни увагу на вінілові платівки, колекцію дисків з улюбленими фільмами або квиток на концерт чи театральну виставу. Головне – обери те, чим цікавиться саме твій Лев.

Коштовні прикраси

Тут варто запам’ятати – подарунок має бути коштовним. Леви не оцінять дешевої підробки, тому краще прикраса буде невеликою, але виготовлена із якісних матеріалів. Також не проігноруй пакування подарунка. Представники цього знаку звертають особливу увагу на декор презента, тож намагайся зробити його яскравим та оригінальним.

Новорічні іграшки

Практичність — не основний критерій для подарунка Левам. Тому сміливо обирай для презента новорічну іграшку, яка увиразнить святкову ялинку та подарує позитивні емоції. Придивися до новорічних прикрас із цікавим дизайном, можливо, ручної роботи. Так, ти 100 % не прогадаєш.

Особливий подарунок

Леви просто обожнюють відчувати себе унікальними, не такими як інші. Їм до вподоби презенти, створені саме для них. Так, гаманець, сумка або яскравий планер із гравіюванням імені – ідеальні варіанти для подарунка.

Читайте також: Новий рік 2020: як прикрасити новорічну красую, щоб привернути в дім щастя і удачу

Хобі

Зорі також радять при виборі новорічного подарунка враховувати захоплення Левів. Якщо твій друг або подруга не уявляють життя без фото — здивуй їх новою сучасною камерою та різноманітними фотоаксесуарами. А завзятого мандрівника вразить скретч карта світу, яка ще більше мотивуватиме його до захопливих подорожей.

За матеріалами – 1+1.

Фото – ілюстративне.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook

You cannot copy content of this page