fbpx

“Щоб ніхто не побачив, ховає авто на закритій парковці”: козака Гаврилюка підловили на автомобілі, який мали передати в АТО (відео)

Журналіст Василь Кручак заявив, що народний депутат Михайло Гаврилюк вже два роки їздить на автомобілі, який повинен був передати військовослужбовцям в зону АТО.

Як пише він на своїй сторінці в Facebook, нардеп обманював, коли говорив про те, що їздить до Верховної Ради на метро, пише “obozrevatel“.

“Я дуже радий, що народний депутат Михайло Гаврилюк з шаленою швидкістю розвивається. Він уже дійшов до стадії жлобсько-мародерської схеми. Відкрив благодійний фонд, оформив на фонд автомобіль для передачі в зону АТО, а сам уже більше двох років возить на даному автомобілі свою дyпy в ВРУ. А щоб ніхто не побачив, ховає автомобіль на закритій парковці по вул. Банкова. Ну і людям розповідає історії, що добирається на роботу, на “Жигулях”, метро, ​​маршрутці… Красава, так тримати”, – сказано в повідомленні.

За його словами, Гаврилюк ставить автомобіль на вулиці Банковій, а звідти пішки йде в парламент, роблячи вигляд, що вийшов з метро.

Коли журналіст зловив нардепа прямо біля автомобіля і задав йому питання, чому він на ньому їздить? – Гаврилюк нічого не відповів.

“Ви, напевно, звернули увагу, що на автомобілі зелені номера з білими цифрами. Такі номерні знаки видавалися на ті автомобілі, які завезені з-за кордону і надалі повинні передаватися волонтерами в зону АТО. На цьому автомобілі Михайло Гаврилюк їздить більше двох років”, – резюмував Кручак.

Читайте також: “Похолодання, заморозки, дощі та вітри”: синоптики озвучили прогноз погоди на 18-22 квітня

You cannot copy content of this page