fbpx

Шкодую, що зважилася на четверту дитину

Женя – багатодітна мати. Їй 38 і рік тому вона стала матір’ю четвертої дитини.

Дім – повна чаша. Хороший чоловік, який забезпечує сім’ю. Не п’є, не гуляє, допомагає дружині з дітьми і по дому.

Женя не працює. Так склалося, що вони з чоловіком завжди мріяли про велику родину. Одружилися коли їй було 24, через рік Женя подарувала коханому первістка – сина. Через три роки у них знайшлася ще й дочка. Але подружжя не планувало зупинятися і незабаром вирушили за третьою дитиною. У 30 років Євгенія стала багатодітною матір’ю. У сім’ї з’явилася друга дочка. Різниця у дітей була невелика, Женя повністю занурилася в турботу про малюків, а її чоловік всіляко сприяв полегшенню побуту. Квартира обставлена ​​різноманітною технікою, сам чоловік допомагав дружині з дітьми, даючи час на відпочинок.

Спільним рішенням було те, що Женя не буде виходити на роботу поки молодша дочка не піде до школи. І ось довгоочікуване 1 вересня. Тепер всі троє улюблених діток — школярі. Євгенія почала шукати собі роботу до душі і за всіма клопотами не помітила ніяких змін в своєму організмі. Пізніше зрозуміла, що дещо пропустила. Тест – дві смужки. Не зволікаючи пішла на огляд, пройшла необхідні обстеження, а ввечері зустріла чоловіка зі сльозами – буде маля.

Чоловік зрадів. Ще б! Адже вони завжди мріяли про велику родину, але цілеспрямовано не могли зважитися на четверту дитину. Доходи дозволяють їм гідно виростити і чотирьох дітей, тому новину він прийняв з радістю. Женя ж була трохи налякана. Як? Плани про роботу, час для себе – все це знову доведеться відкласти? Але, через кілька днів вона заспокоїлася і вже з радістю стала очікувати на появу малюка.

Діти теж сприйняли цю новину позитивно, обіцяли допомагати і з малюком, і по дому.

Але, коли з’явився малюк Женя зрозуміла, що не відчуває до нього ніяких емоцій. Разом з чоловіком вони списували це на все, що завгодно, але, минав час, а краще не ставало. Женя доглядала за сином машинально, на “автоматі”, тому що так треба. Але ні любові, ні прихильності до цієї дитини вона не відчувала.

Пройшов вже рік, а хлопчик так і росте без материнської ласки. Женя часто не може стриматися і горланить на нього. Якщо старші діти вимагають від неї уваги і ласки вона з радістю дає їм це. А ось молодшому – ні. Вона не любить брати його на руки, не любить голубити. Не любить займатися з ним і не радіє його успіхам. Він її дратує і вона зізналася, що дуже сильно шкодує про те, що зважилася четверту дитину. Вважає, що син зіпсував життя їх сім’ї…

Фото – ілюстративне.

Передрук матеріалу без гіперпосилання на Intermarium.news заборонений!

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями на Facebook!

You cannot copy content of this page