fbpx

Шоптенко розчулила шанувальників ніжним фото з шестимісячним сином

Первістку Олени виповнилося 6 місяців.

Українська танцівниця і хореограф Олена Шоптенко, яка влітку вперше стала мамою , поділилася з шанувальниками зворушливим фото з підросли сином, пише Лайм

Читайте також: ПОГЛЯНЬТЕ НА СЕБЕ З БОКУ: ОЗНАКИ ТОКСИЧНОЇ МАМИ

На знімку, опублікованому в Instagram, молода мама тримає малюка на руках, а той тягнеться ручками до повітряної кульки.

У підписі до фото Олена привітала синочка з “половинкою дня наpoдження”. “Вчора моєму найбільшому щастю було цілих шість місяців. Шість місяців навчання від самого кращого вчителя за все моє життя. Дякую тобі, що вчиш любити, приймати і бути щасливою в будь-яких обставинах, знаходити сили в абсолютно побутових речах і летіти … додому ! А головне, що навчив не прагнути до зірок, а цінувати ті, що поруч і навколо мене “, – написала хореограф.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Вчера моему самому большому счастью было целых 6 месяцев. Шесть месяцев обучения от самого лучшего учителя за всю мою жизнь. Спасибо тебе, что учишь любить, принимать и быть счастливой в любых обстоятельствах, находить силы в совершенно бытовых вещах и лететь… домой! 😂 А главное, что научил не стремиться к звёздам, а ценить те, что рядом и вокруг меня. С половинкой дня рождения тебя, сынок!

Публикация от ALENA SHOPTENKO (@alena_shoptenko)

You cannot copy content of this page